Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική
28/03/2016 | 19:02 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ποιοι φεύγουν από τις ΕΔ πολύ πριν τα 58 με βάση το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ

Ποιοι φεύγουν από τις ΕΔ πολύ πριν τα 58 με βάση το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ

Φαίνεται ότι ούτε όσα λέει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος περί παραμονής των στελεχών μέχρι και τα 58 έτη ήταν ικανά να “νικήσουν” ελιτίστικες νοοτροπίες και αντιλήψεις εντός των ΕΔ.

Το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ δημοσιοποιήθηκε και τέθηκε προς διαβούλευση και όπως προκύπτει από την πρώτη ανάγνωση η διάταξη που έδινε τη δυνατότητα σε αξιωματικούς εξ υπαξιωματικών να παραμένουν στην υπηρεσία μέχρι και 40 χρόνια έχει αφαιρεθεί!

Σήμερα η υπηρεσία τους διώχνει θέλοντας και μη στα 35 έτη. Με δεδομένες τις ανάγκες που υπάρχουν οι συντάκτες του νομοσχεδίου είχαν συμπεριλάβει την σχετική διάταξη που έδινε τη δυνατότητα παραμονής μέχρι τα 40 χρόνια. Υπήρξαν όμως αντιδράσεις, κυρίως από τον Α/ΓΕΝ Γ.Γιακουμάκη όπως είχε γράψει το Militaire.gr.

Φαίνεται ότι οι αντιδράσεις κέρδισαν. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το κείμενο του νομοσχεδίου που έχει βγει στη δημοσιότητα. Μένει τώρα να μας εξηγήσουν όσοι αντιδρούν τις πραγματικές αιτίες της αρνητικής τους στάσης. Και να μας πουν πως θα καλύψουν τεράστιες ανάγκες σε προσωπικό που ήδη υπάρχουν. Αναμένουμε…

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης