Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ποιοι θέλουν “μουγγό” τον Α/ΓΕΕΘΑ; Τα κομματικά πάθη πάνω από τη λογική;

Ποιοι θέλουν

Οι προσωπικές αντιπάθειες και τα κομματικά πάθη είναι πολλές φορές ισχυρότερα από τη λογική. Αποδεικνύεται ακόμη μια φορά με αφορμή την δήλωση-απάντηση του Α/ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη σε όσα είπαν και έκαναν οι χρυσαυγίτες βουλευτές εντός του Κοινοβουλίου και εναντίον των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων.

Υπήρξαν απόστρατοι που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,εμφανίστηκαν αρνητικοί στην πρωτοβουλία του Α/ΓΕΕΘΑ να κάνει το αυτονόητο! Να περιφρουρήσει την τιμή των ΕΔ από την απροκάλυπτη προσπάθεια των χρυσαυγιτών να τις απαξιώσουν.

Βρέθηκαν απόστρατοι να υποστηρίξουν ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ έπρεπε να μείνει σιωπηλός και να αφήσει τον ΥΕΘΑ να απαντήσει.

Και γιατί δεν πρέπει οι Α/ΓΕΕΘΑ να μην μιλάνε και να μην απαντάνε ακόμη και σε κόμματα όταν αυτά προσπαθούν να εξευτελίσουν τις ΕΔ; Που είναι γραμμένο ότι οι Αρχηγοί πρέπει να είναι …μουγγοί;

Μπορεί  οι περισσότεροι να επέλεξαν τη σιωπή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κατηγορήσουμε τον Ναύαρχο Αποστολάκη επειδή μίλησε! Ήταν καθήκον του να μιλήσει! Και να υπενθυμίσει σ΄ αυτούς που νομίζουν ότι η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας είναι …reality show ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις που χλευάζουν έχουν πολεμήσει το φασισμό και τον ναζισμό.

Οι σιωπηλοί Αρχηγοί θα έπρπεπε να είναι υπό κατηγορία , όχι αυτοί που τολμούν να μιλήσουν αναλαμβάνοντας και την ευθύνη όσως λένε.

Επίσης δεν είδαμε να υπάρχει ανάλογη ενόχληση και δυσαρέσκεια ,όταν το κόμμα της ΝΔ καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του Σεπτεμβρίου έκανε επιθέσεις εναντίον του Α/ΓΕΕΘΑ.

Τέλος να πούμε κάτι για τους χρυσαυγίτες που διαρκώς επικαλούνται ότι υπηρέτησαν τη θητεία τους “στις Ειδικές Δυνάμεις, την Κύπρο και στα σύνορα”. Πολλά παιδιά όλου του κόσμου είχαν την τιμή να το κάνουν. Αλλά δεν “χτύπησαν” τατουάζ τη σβάστικα στον ώμο…Την ελληνική σημαία υπηρέτησαν και είναι έτοιμα να υπηρετήσουν κάθε ώρα και στιγμή,χωρίς να το εξαργυρώνουν…

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης