Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΠΝ
11/02/2016 | 21:03 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ποιοι διαδίδουν ξανά ότι ελικόπτερο του ΠΝ …καταρρίφθηκε!!! Απίστευτες θεωρίες

Ποιοι διαδίδουν ξανά ότι  ελικόπτερο του ΠΝ ...καταρρίφθηκε!!! Απίστευτες θεωρίες

Η συνωμοσιολογία στην Ελλάδα είναι σπορ λατρεμένο. Αποδεικνύεται και τώρα με την πτώση του ελικοπτέρου του ΠΝ στην Κίναρο. Διάφοροι απίθανοι “τύποι” ,οι περισσότεροι ακορδεξιού προσανατολισμού “έσπειραν” εδώ κι εκεί την φήμη ότι “το ελικόπτερο το έριξαν οι Τούρκοι”! Το δυσάρεστο είναι ότι ανάμεσα σ΄ αυτούς που “τσίμπησαν” την ανοησία ήταν και κάποιοι δημοσιογράφοι!

Υπήρξαν συνάδελφοι που μας ρώτησαν στα σοβαρά και με ύφος…συνωμοτικό “αν πράγματι το ελικόπτερο το έριξαν οι Τούρκοι”! Πρόσθεταν την γνωστή …αξιόπιστη πηγή που λέγεται… “έτσι ακούγεται”!

Τρεις νέοι άνθρωποι χάθηκαν υπηρετώντας αυτό που πίστευαν. Έδωσαν τη ζωή τους και άφησαν πίσω οικογένειες. Τίποτα δεν μπορεί να τους φέρει πίσω. Και το μόνο που μπορεί να απαλύνει την οδύνη από τον χαμό τους είναι να σοβαρευτούμε ,να βρούμε τι δεν πήγε καλά στην πτήση ,να το διορθώσουμε και να προστατεύσουμε τους υπόλοιπους στρατιωτικούς μας που παίζουν κάθε μέρα κορώνα γράμματα τη ζωή τους. Επίσης είμαστε όλοι -και ειδικά οι δημοσιογράφοι- υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε τα μέλη των οικογενειών των αδικοχαμένων στρατιωτικών μας από το περιττό δηλητήριο που κάποιοι ανεύθυνα και στο όνομα της… “δημοσιογραφικής” επιτυχίας θέλουν να τους “χορηγήσουν”. Έχουν αρκετό πόνο να διαχειριστούν για να τους προσθέσουμε ανύπαρκτους και ανυπόσαστους ισχυρισμούς και σενάρια να τους βαραίνουν κι άλλο την ψυχή. Το είδαμε να συμβαίνει στην περίπτωση του ελικοπτέρου 21 του ΠΝ που έπεσε στα Ίμια. 20 χρόνια μετά ακόμη η “σκιά” της κατάρριψης βαραίνει ένα σημαντικό κομμάτι της κοινής γνώμης και κάποιους συγγενείς των νεκρών.

Υπεύθυνα για την διατήρηση της σοβαρότητας είναι και τα Γενικά Επιτελεία . Η τακτική του “δεν δίνουμε σημασία σ΄ ότι γράφεται” δεν έχει πλέον αποτέλεσμα. Με την εξάπλωση του διαδικτύου κάθε ανόητη φήμη μπορεί σε λίγες ώρες να μετατραπεί σε “είδηση”. Και μετά σε “θρύλο” που θα μας καταδιώκει. Ας αρχίσουνε να απαντούν στους ανόητους και ανεύθυνους. Μπορεί να λένε ότι η βλακεία είναι ανίκητη,αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μην την πολεμήσουμε….

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης