Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ποιοι αγνοούμενοι; Ο Αναστασιάδης προωθεί τα τουρκικά στις επίσημες γλώσσες της ΕΕ!!!

Ποιοι αγνοούμενοι; Ο Αναστασιάδης προωθεί τα τουρκικά στις επίσημες γλώσσες της ΕΕ!!!

Πόσο πίσω είναι διατεθειμένη να κάνει η κυπριακή ηγεσία για να της δώσουν οποιαδήποτε “λύση” στο Κυπριακό; Τι άλλο μπορεί να κάνει η κυπριακή ηγεσία για δείξει ότι “είναι καλό παιδί”; Πολλά απ΄ ότι φαίνεται.
Αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα Τούρκων και τουρκοκύπριων, η Λευκωσία και ο πρόεδρος Αναστασιάδης ξεκινά προσπάθεια ένταξης της τουρκικής γλώσσας στις επίσημες γλώσσες της ΕΕ!!!
Μόλις χθες παραλάβαμε τα οστά έξι ηρώων της ΕΛΔΥΚ. Και υπάρχουν ακόμη εκατοντάδες αγνοούμενοι να υπενθυμίσουμε…

Η HABERTURK αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας  Νίκος Αναστασιάδης, ξεκίνησε προσπάθεια για να συμπεριληφθεί η τουρκική γλώσσα ανάμεσα στις επίσημες γλώσσες της ΕΕ. Ο Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, γνωστοποίησε την πρόθεσή του στην τουρκοκυπριακή πλευρά.     Το δημοσίευμα της Haberturk, επικαλούμενο είδηση στην τουρκοκυπριακή  εφημερίδα Havadis, αναφέρει ότι ο Αναστασιάδης έδωσε οδηγία στο ε/κ δημόσιο να ξεκινήσει η διαδικασία, ώστε να υποβληθεί σχετικό αίτημα προς την ΕΕ. Το θέμα της γλώσσας, που αποτελεί μέρος της ατζέντας επί σειρά ετών, δεν έχει προχωρήσει, καθώς δεν έχουν γίνει ακόμα τα απαραίτητα βήματα, αναφέρεται στο δημοσίευμα.
Η συγκεκριμένα ενέργεια του Ν. Αναστασιάδη πραγματοποιείται στο πλαίσιο κινήσεων καλής θέλησης από την ε/κ πλευρά, και εκτιμάται ότι η αναγνώριση της τουρκικής ως επίσημης γλώσσας της Ε.Ε., θα συμβάλει θετικά στη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού, καταλήγει το δημοσίευμα.
Εδώ και πολλά χρόνια μεταδίδονται από τα ελληνοκυπριακά κανάλια τα δελτία ειδήσεων και στην τουρκική όπως και στην αγγλική. Επίσης όλες οι πινακίδες στα δημόσια κτίρια είναι γραμμένες σε 3 γλώσσες (Ελληνική, Τουρκική και Αγγλική). Στο κατεχόμενο κομμάτι δεν ισχύει τίποτα από αυτά, αντιθέτως έχουν καταστρέψει καθετί ελληνικό!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης