Υποστηριξε το militaire
Breaking News Διεθνή Πολιτική
13/04/2016 | 06:35 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ποια Panama Papers; 32 τρις “εξαφανισμένα” σε 130 χιλιάδες off shore

Ποια Panama Papers; 32 τρις

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ

Όλα τα διεθνή κι εγχώρια Μ.ΜΕ ασχολούνται με τις αποκαλύψεις των εγγράφων για τις offshore του Παναμά. Ακούγονται βαρύγδουπα ονόματα της πολιτικής, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου.
Τα περισσότερα δημοσιεύματα εστιάζονται γύρω από τον Πούτιν και τον Άσσαντ. Βρίσκουν συνεργάτες , συγγενείς και τριτοξάδελφα τους αλλά πουθενά το όνομα Πούτιν ή Άσαντ.

Κάποιοι παρατηρητές αναρωτήθηκαν γιατί δεν υπάρχουν στα έγγραφα αυτά στοιχεία Αμερικανών πολιτικών και επιχειρηματιών . Την απάντηση μας τη δίνει η έκθεση του ICIJ (The International Consortium of Investigative Journalists) που δημοσιεύτηκε στις 4 Απριλίου. Οι έγκριτοι δημοσιογράφοι αποκάλυψαν ότι 32τρις$ είναι εξαφανισμένα σε offshore εταιρίες που ανήκουν σε 130.000 ανθρώπους. Ο πλανήτης μας αριθμεί πληθυσμό 7 δις και από αυτούς οι 130.000 έχουν περιουσία 32τρις που δεν φαίνονται πουθενά. Δηλαδή κάθε ένας από αυτούς έχει 246 εκατ.$.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη αυτή βγήκαν τα ¨ψίχουλα¨ του Παναμά. Όλος ο κόσμος ασχολείται με αυτά και δεν ψάχνει να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από τα 32 τρις. Ποιος τολμά να θίξει τα αφεντικά του πλανήτη Ρότσιλντ , Ροκφέλλερ, Σόρος, Μπους και άλλους εκφραστές του πιο σκληρού καπιταλισμού;

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης