Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ποια φράση του Ν.Τόσκα θα προκαλέσει τις αντιδράσεις των αστυνομικών

Ποια φράση του Ν.Τόσκα θα προκαλέσει τις αντιδράσεις των αστυνομικών

Μια φράση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε τηλεοπτική του συνέντευξη είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει τις αντιδράσεις των αστυνομικών. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στον Γιώργο Αυτιά ο κ.Τόσκας είπε:

“ Έχουμε μειώσει την εγκληματικότητα πάρα πολύ, βλέπετε συνεχείς επιτυχίες και αυτές γίνονται όχι τυχαία: γίνονται με μεγάλη προσπάθεια, με πολύ σχεδιασμό, με πολύ καλή οργάνωση. Πλέον δουλεύει και ο απλός αστυνομικός του αστυνομικού τμήματος, που δεν δούλευε μέχρι τώρα”.

Με το φόρτο δουλειάς -και γραφειοκρατικής- που έχουν οι αστυνομικοί, νομίζουμε ότι και όταν βρίσκονται στα αστυνομικά τμήματα κι όχι στο δρόμο,δουλεύουν πολύ. Και με τα χρήματα που παίρνουν θα λέγαμε ότι δουλεύουν υπερβολικά.

Ο κ.Τόσκας έσπευσε βέβαια να παραδεχτεί ότι “δουλεύουν φιλότιμα οι άνθρωποι. Έχουν καταλάβει ότι είναι προς το συμφέρον της χώρας να κινηθούν με πατριωτική κατεύθυνση και με δημοκρατική αντίληψη για την εξυπηρέτηση του πολίτη και βλέπετε πως εξαρθρώνονται η μία με την άλλη, οι διάφορες συμμορίες των κακοποιών και σε αυτή τη κατεύθυνση θα συνεχίσουμε”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης