Υποστηριξε το militaire
Άμυνα Αμυντική Βιομηχανία
28/03/2016 | 13:35 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ποια ελληνική εταιρεία αμυντικού υλικού έχει 99% εξαγωγές και βραβεύθηκε;

Ποια ελληνική εταιρεία αμυντικού υλικού έχει 99% εξαγωγές και βραβεύθηκε;

Γράψαμε στο άρθρο του Militaire.gr     Γιατί η Ελλάδα κάνει το “παπί” στις χροντρές τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο”, ότι για να γίνει το απαραίτητο “συμμάζεμα” των ΕΔ και να καλυφθούν γρήγορα και αποτελεσματικά οι ελλείψεις που υπάρχουν στο οπλοστάσιό μας,πρέπει να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. Ειδικά της ιδιωτικής η οποία ζει και αναπτύσσεται μέσω των συμβολαίων που κλείνει στο εξωτερικό.

Επιβεβαίωση όσων γράφαμε είναι η βράβευση της  INTRACOM Defense Electronics (IDE)., με το βραβείο «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ» το οποίο απονεμήθηκε στην IDE στο πλαίσιο της εκδήλωσης “ACTIVE GREECE – AWARDS 2016” που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαρ. 2016 στον ΟΛΠ.

Γιατί βραβεύθηκε για την εξωστρέφειά της η IDE;

Για το μεγάλο ποσοστό εξαγωγών που ξεπέρασε το 99% τα τελευταία χρόνια!

Την ίδια περίοδο η IDE,σύμφωνα με ανακοίνωσή της έχει αναθέσει περισσότερο από 40% των εργασιών των υπογεγραμμένων συμβάσεών της σε άλλες ελληνικές επιχειρήσεις, για υλοποίηση εγχώριου υποκατασκευαστικού έργου.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDE κ. Γεώργιος Τρουλλινός, ο οποίος δήλωσε σχετικά : «Είναι τιμητική και ταυτόχρονα σημαντική η βράβευση της IDE για την εξωστρέφεια της σε μια περίοδο της οποίας κύριο χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη οικονομική αβεβαιότητα και αστάθεια. Η διάκριση αυτή επιβραβεύει τη στρατηγική μας καθώς αποτελεί ηθική αναγνώριση της δουλειάς των εργαζομένων μας αλλά και της προσήλωσης μας στην ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια».

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης