Υποστηριξε το militaire

Περιπολίες μόνο στα βίντεο για το ΝΑΤΟ! Πότε θα αρχίσει η επιχείρηση στο Αιγαίο;

Militaire News

Χωρίς αμφιβολία το τμήμα του ΝΑΤΟ που είναι το πλέον δραστήριο τις τελευταίες ημέρες είναι το τμήμα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων! Όποιος δει τα βίντεο που αποδεσμεύει το ΝΑΤΟ και τις φωτογραφίες με τις οποίες τροφοδοτεί τα ΜΜΕ θα πιστέψει ότι στο Αιγαίο γίνεται επιχείρηση τεραστίων διαστάσεων. Επί της ουσίας δεν γίνεται τίποτα! Και το χειρότερο είναι ότι δεν γνωρίζουμε πότε θα αρχίσει πραγματικά! Όλες οι ενδείξεις και οι πληροφορίες συνηγορούν στο γεγονός ότι έχουμε ακόμη δρόμο! Τα τελευταία νέα λένε ότι πλήρες επιχειρησιακό σχέδιο για την νατοϊκή δύναμη θα υπάρξει μέχρι τις 30 Μαρτίου! Να ΄χει ανοίξει και λίγο ο καιρός…

Η απολύτη διάψευση της προσπάθειας των νατοϊκών να μας πείσουν ότι κάτι έχουν ξεκινήσει να κάνουν στο Αιγαίο,είναι τα στατιστικά στοιχεία για τους πρόσφυγες και μετανάστες που εξακολουθούν να περνούν το Αιγαίο. Η μέτρηση γίνεται σε χιλιάδες κάτι που σημαίνει ότι ούτε καν το μήνυμα αποτροπής δεν έχει “περάσει” απέναντι.

Δεν υποτιμούμε τις δυσκολίες που υπάρχουν και τα προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν. Αλλά να υπάρχει τέτοια καθυστέρηση στην ενεργοποίηση της Συμμαχίας δεν νομίζουμε ότι μπορεί εύκολα να δικαιολογηθεί.

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε γιατί λέμε ότι στο τμήμα επικοινωνίας και ΜΜΕ της Συμμαχίας έχει πέσει πολύ δουλειά…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης