Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΠΝ
28/02/2017 | 10:10 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Πασαρέλα αναξιοκρατίας! Υπαξιωματικός μοντέλο ανήκει σε πλοίο που δεν τον έχει δει ποτέ!

Πασαρέλα αναξιοκρατίας! Υπαξιωματικός μοντέλο ανήκει σε πλοίο που δεν τον έχει δει ποτέ!

Η αξιοκρατία αναζητείται διαρκώς και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Γράψαμε ότι πρέπει να κυριαρχήσει στις κρίσεις που αρχίζουν αύριο το πρωί. Αλλά πως να το πιστέψουμε, όταν ακόμη και σε υποθέσεις πολύ απλούστερες πάντα πέφτουμε πάνω σ΄ έναν … “μπάρμπα από τη Κορώνη”;

Υπαξιωματικός του ΠΝ έχει το χάρισμα της ομορφιάς! Να το χαίρεται ο άνθρωπος, του ΄χει φανεί χρήσιμο και επαγγελματικά, αφού εκτός από το ΠΝ κάνει και φωτογραφήσεις ως μοντέλο. Αυτό όμως σημαίνει ότι πρέπει διαρκώς να ευνοείται και να μην τον έχει …δει το πλοίο στο οποίο υποτίθεται είναι μέλος του πληρώματος; Γιατί όπως μαθαίνουμε, αυτό συμβαίνει. Ο υπαξιωματικός ήταν μέχρι πρόσφατα με διάθεση σε γραφείο Αρχηγού στη Μεσογείων. Η διάθεσή του έληξε και βγήκε σήμα για να πάει επιτέλους στο πλοίο που είναι “χρεωμένος”.Όμως ο “μπάρμπας” που προαναφέραμε επενέβη και όπως μαθαίνουμε πάλι δεν θα δει θάλασσα. Ο “μπάρμπας” όπως μας λένε είναι παράγοντας της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Θα είναι πολύ πιο έντιμο για τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος του πλοίου να απαλλαγεί ο υπαξιωματικός-μοντέλο από την υποχρέωση να “γράψει χρόνια θάλασσας” .Με ότι συνέπειες μπορεί να ΄χει αυτό για τη συνέχεια της πορείας του στο ΠΝ.Η οποία μπορεί να τον ενδιαφέρει λιγότερο από την ενασχόλησή του στο μόντελινγκ. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Όχι όμως εις βάρος άλλων που περνάνε έτσι κι αλλιώς δύσκολα. Δεν χρειάζεται να νιώθουν περισσότερο αδικημένοι απ΄ ότι ήδη είναι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης