Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Πολιτική ΥΠΕΘΑ
16/03/2016 | 11:41 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Υπέβαλε παραίτηση ο Μουζάλας! Γιατί ήταν τόσο κάθετος ο Καμμένος και την απαίτησε

Υπέβαλε παραίτηση ο Μουζάλας! Γιατί ήταν τόσο κάθετος ο Καμμένος και την απαίτησε

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Μουζάλας υπέβαλε ήδη την παραίτησή του στον πρωθυπουργό.

Σε κάποιους ίσως να προκάλεσε εντύπωση ο κάθετος τρόπος με τον οποίο ο Πάνος Καμμένος αντιμετώπισε το θέμα της δήλωσης Μουζάλα περί Μακεδονίας. Ο Καμμένος εκτός από ΥΕΘΑ είναι πρόεδρος των ΑΝΕΛ ,κυβερνητικού εταίρου του ΣΥΡΙΖΑ. Και για να είμαστε ορθοί θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει “καταπιεί” πολλά. Μέχρι και σύμφωνο συμβίωσης που το “κομματικό κοινό” των ΑΝΕΛ ακόμη προσπαθεί να το χωνέψει.

Επιπλέον όποιος “δικός” του έκανε ατόπημα το πλήρωσε. Δημήτρης Καμμένος και Παναγιώτης Σγουρίδης έφυγαν στο άψε σβήσε. Λόγω ενός μυνήματος στο twitter ο πρώτος,εξαιτίας δηλώσεων σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης ο δεύτερος.

Αντιθέτως από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ πολλές και διάφορες δηλώσεις ,πολύ “βαρύτερες” πέρασαν χωρίς συνέπειες. Ο Καμμένος δυσκολεύτηκε πολύ να διαχειριστεί τα όσα είπε ο Νίκος Φίλης για την Γενοκτονία των Ποντίων.

Και βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Καμμένος είναι διαρκώς εκτεθειμένος στους στρατιωτικούς λόγω της μη υλοποίησης της υπόσχεσης για την αποκατάσταση των στρατιωτικών στην βάση όσων προβλέπει η απόφαση του ΣτΕ.

Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να “σκάσει” κάποια βόμβα. Την πλήρωσε ο Μουζάλας ο οποίος πριν από λίγο λένε οι πληροφορίες έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού.

Militaire.gr

                                                                                                       

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης