Υποστηριξε το militaire
Άμυνα ΘΡΑΚΗ
09/02/2016 | 20:33
Militaire News

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης υποστηρίζει ότι τον απειλούν!

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης υποστηρίζει ότι τον απειλούν!

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ καταγγέλει απειλές εναντίον του. Και “απειλεί” το ελληνικό κράτος λέγοντας ότι αν πάθει κάτι θα είναι υπεύθυνο! Στη φωτογραφία χαιρετά τον Ερντογάν.

Η HURRİYET αναφέρει ότι ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ, δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του έλαβαν απειλή θανάτου. Στις 28 Ιανουαρίου, άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, που συστήθηκαν ως οι «Φρουροί της Θράκης», απομάκρυναν έναν ιμάμη και απείλησαν το Μετέ όταν θα σκοτώσουν τον ίδιο και θα βλάψουν την οικογένειά του.Ο Μετέ είπε ότι απέφυγε μέχρι σήμερα να κάνει δηλώσεις για το θέμα, προκειμένου να μην προκαλέσει αισθήματα αγανάκτησης. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι είχε άμεσα ενημερώσει την Αστυνομία. Ωστόσο, όταν διέρρευσε το περιστατικό και δημοσιοποιήθηκε στον τοπικό Τύπο, ο μουφτής προέβη στην εξής ανακοίνωση: «Σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούν να διαταράξουν την ηρεμία της μειονότητας και της πλειοψηφίας».

Για το ίδιο θέμα η TURKİYE αναφέρει ότι στις δηλώσεις του ο Μετέ, είπε ακόμα : «Στην περίπτωση που εγώ ή η οικογένειά μου πάθουμε κάτι, υπεύθυνο θα είναι το ελληνικό κράτος».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης