Υποστηριξε το militaire
20/12/2016 | 18:56

Ο Φ.Κρανιδιώτης στον Αρχιεπίσκοπο

Militaire News
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης πραγματοποίησε σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ συνοδευόμενος από τον Εκπρόσωπο Τύπου και τον Γραμματέα Ορθοδοξίας και Θρησκευμάτων του κόμματος αφού ζήτησε την ευλογία του Μακαριωτάτου του ευχήθηκε καλές εορτές για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται.

Στο πλαίσιο της συναντήσεως ο κος Φαήλος Κρανιδιώτης παρουσίασε στον Μακαριώτατο τη μέχρι τώρα πορεία ανάπτυξης του νέου πολιτικού χώρου τον οποίο ίδρυσε και προεδρεύει και μοιράστηκε τις έντονες ανησυχίες του για σοβαρά εθνικά θέματα.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο μεγάλο ζήτημα του αφελληνισμού που υφίσταται η πατρίδα κυρίως μέσα από την παιδεία η οποία οφείλει να παραμείνει στη συνταγματική της επιταγή και να ανατρέφει Έλληνες Χριστιανούς Ορθόδοξους πολίτες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με ιδιαίτερη ανησυχία για το σοβαρό κίνδυνο του δημογραφικού αλλά και την επίθεση που δέχεται ο θεσμός της παραδοσιακής οικογένειας μέσα από το σύμφωνο συμβίωσης τη σύγχρονη κερκόπορτα από την οποία θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τις υιοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια.

Τέλος με ιδιαίτερο προβληματισμό ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ αναφέρθηκε στην απειλή του ισλαμιστικού εποικισμού και της αποχριστιανοποίησης των Ελλήνων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχές του Μακαριωτάτου για τις Άγιες ημέρες.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης