Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ο υιός Ερντογάν “εμπορεύεται” πετρέλαιο με τζιχαντιστές και η κόρη τους περιθάλπτει!

Ο υιός Ερντογάν

Ο Άσαντ καταγγέλει την Τουρκία ως τον “αιμοδότη” του ISIS και δημοσιεύματα θέλουν τη κόρη του να έχει άμεση εμπλοκή σε  μυστικό στρατόπεδο- νοσοκομείο που λειτουργεί στην Τουρκία πολύ κοντά στα σύνορα με την Συρία! Σύμφωνα με δημοσιεύματα  εκεί μεταφέρονται κάθε μέρα κατά δεκάδες  τραυματίες τζιχαντιστές ,όπου και νοσηλεύονται!

Η σχέση Τουρκίας και ISIS απασχολούσε πάρα πολύ τη Δύση, μέχρι που η Γερμανία ανέλαβε να αρχίσει να “χαϊδεύει” το καθεστώς Ερντογάν για να …επιλύσει το μέγα θέμα του προσφυγικού.

Δεν πρέπει βέβαια να λησμονούμε και τις καταγγελίες για εμπλοκή του υιού Ερντογάν,του Μπιλάλ  στην παράνομη αλλά πολύ  προσοδοφόρα επιχείρηση εμπορίας πετρελαίου με το ISIS .

Κι αντί να είναι η Τουρκία στο στόχαστρο, πάμε να μπούμε εμείς! Το κλίμα που δημιουργούν οι γείτονες εναντίον μας είναι εμετικό. Παρουσιάζουν τις δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος ως εγκληματίες που πνίγουν πρόσφυγες στο Αιγαίο. Κι όσοι…γλιτώνουν, γλιτώνουν μόνο από την τουρκική ακτοφυλακή!

Σ΄ αυτό το κλίμα εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε σε…τριμερή με Γερμανία και Τουρκία! Θα περάσουμε …ωραία.

Οι δηλώσεις Άσαντ

Ο πρόεδρος της Συρίας σε δηλώσεις του στην κινεζική τηλεόραση υποστήριξε ότι το “αν δεν υπήρχαν η Τουρκία ,το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία δεν θα ήταν δυνατόν να υπάρξει η ISIS”.

Ο Άσαντ είπε πως οι τζιχαντιστές με τα όπλα και την τρομοκρατία κατέλαβαν κάποιες περιοχές και ότι αυτές οι ακραίες οργανώσεις στην πράξη στηρίζονται από την Τουρκία . Ερντογάν και Νταβούτογλου τους στηρίζουν προσωπικά,πρόσθεσε επιτρέποντας την πώληση λαθραίου πετρελαίου μέσω Τουρκίας. “Είναι η αρτηρία του ISIS η Τουρκία” ,είπε ο Άσαντ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης