Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική Πρώτη Γραμμή
14/01/2017 | 20:21 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ο Τόσκας αφήνει ανοιχτό το θέμα μειώσεων μισθών στα Σώματα Ασφαλείας- Τι γίνεται με τις ΕΔ

Ο Τόσκας αφήνει ανοιχτό το θέμα μειώσεων μισθών στα Σώματα Ασφαλείας- Τι γίνεται με τις ΕΔ

Ο Νίκος Τόσκας αρχίζει να “φτιάχνει” κλίμα στα Σώματα Ασφαλείας και μιλά “για το υπουργείο Οικονομικών έχει κάποιες προτάσεις για μειώσεις στα μισθολόγια των ένστολων”.

Επειδή πάρα πολλοί για δικούς τους λόγους θα εντάξουν στο ένστολοι ΚΑΙ τους στρατιωτικούς .

Οι στρατιωτικοί εκτός του ότι δεν δέχονται τον όρο ένστολος, έχουν πάρει αλεπάλληλες διαβεβαιώσεις και δημόσιες δηλώσεις από Καμμένο-Βίτσα, σύμφωνα με τις οποίες δεν θα υπάρξει καμία μείωση με το νέο μισθολόγιο. Για τις δε μισθολογικές προαγωγές επίσης έχουν πει ότι έχουν καταθέσει τα ισοδύναμα που ο Τόσκας ποτέ δεν μπόρεσε να βρει…Αν δεν ισχύσουν όσα έχουν πει δημοσίως ΥΕΘΑ και ΑΝΥΕΘΑ θα το δούμε. Αλλά αυτή τη στιγμή η επίσημη και δημόσια τοποθέτησή τους είναι αυτή.

Σε συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών», όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει νέο μισθολόγιο για τους ένστολους, ο κ. Τόσκας απάντησε: «Υπάρχουν προτάσεις από το υπουργείο Οικονομικών. Σε κάποιες έχουμε αντιρρήσεις, γίνεται συζήτηση. Πιστεύουμε ότι οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας δουλεύουν σκληρά και κάτω από αντίξοες συνθήκες, ειδικά τώρα με το προσφυγικό, που έχουμε και πολλές μετακινήσεις προσωπικού στα νησιά, δεν πρέπει να επηρεαστούν οι αμοιβές τους. Είμαστε σε επαφή με το υπουργείο Οικονομικών και πιστεύω ότι δεν θα επηρεαστούν αρνητικά οι αμοιβές τους».

Δυστυχώς με τη συζήτηση δουλειά δεν γίνεται. Η αδυναμία Τόσκα να ασχοληθεί με το θέμα των μισθών θα προκαλέσει πιθανότατα μέγα θέμα στα Σώματα Ασφαλείας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης