Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική Πρώτη Γραμμή
12/06/2017 | 15:27 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ο Τόσκας θέτει θέμα για τις μπαλωθιές στην Κρήτη με αφορμή το Μενίδι

Ο Τόσκας θέτει θέμα για τις μπαλωθιές στην Κρήτη με αφορμή το Μενίδι

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας σε μια από τις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις που έδωσε -στον Real Fm- άνοιξε το ζήτημα απαγόρευσης των “άσκοπων πυροβολισμών” όπως είπε. Για τις μπαλωθιές στην Κρήτη ο λόγος. Είναι βέβαιο ότι η θέση του θα προκαλέσει αντιδράσεις σ΄ όσους στην Κρήτη θεωρούν ότι οι μπαλωθιές αποτελούν μέρος της παράδοσής τους.

Τι είπε ο Ν.Τόσκας:

“Εγώ απορώ σε όλους αυτούς τους γάμους, κηδείες, κοινωνικές εκδηλώσεις στην Κρήτη όπου εκεί δεν πυροβολούν με καραμπίνες -να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, έτσι- απορώ πως δεν έχει γίνει ήδη ατύχημα. Γιατί ξέρετε σαν παλιός στρατιωτικός ξέρω ότι με όση ταχύτητα φεύγει η βολίδα από το όπλο, με άλλη τόση πέφτει μετά από τον ουρανό. Λοιπόν, απορώ πώς δεν έχει γίνει ως τώρα και εκεί κάτω.

Δημοσιογράφος: Άρα προτείνετε να αλλάξει το νομοθετικό καθεστώς; Να γίνει κακούργημα;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Εγώ προτείνω αυστηρότερα μέτρα σε ό,τι αφορά την παράνομη οπλοχρησία και τις μπαλωθιές και όλα αυτά.

Δημοσιογράφος: Να είναι  κακούργημα οι μπαλωθιές; Είναι πλημμέλημα.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Εγώ πιστεύω, δεν είμαι νομικός, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να ληφθούν τα αυστηρότερα μέτρα και να υπάρξει και κοινωνική κατακραυγή που χρειάζεται να υπάρξει και όχι ανοχή, γιατί βλέπουμε και σε κηδείες επωνύμων και σε γάμους επωνύμων και σε κοινωνικές εκδηλώσεις… Δημοσιογράφος: Μα έχουμε θρηνήσει και στην Κρήτη θύματα. Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ναι, θα πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό, τάχα μου έθιμο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης