Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
06/10/2016 | 22:15 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ο ΣΕΕΝΣΑ του κ.Ηλία Κολλύρη λυτρώνει την δημοσιογραφία! Τον ευχαριστούμε

Ο ΣΕΕΝΣΑ του κ.Ηλία Κολλύρη  λυτρώνει την δημοσιογραφία! Τον ευχαριστούμε

Ο ΣΕΕΝΣΑ  και ο πρόεδρός του κ.Ηλίας Κολλύρης επιτέλους μας λύτρωσε! Επιτέλους θα μπορέσουμε να μιλήσουμε ελεύθερα χωρίς τις δεσμεύσεις των προσωπικών δεδομένων πίσω από τα οποία πάρα πολλοί κρύβονται. Σε μια αίθουσα δικαστηρίου όπου θα βρεθούμε μετά από την βαρύγδουπη ανακοίνωσή του ότι μας μηνύει επειδή παρβιάσαμε τα προσωπικά δεδομένα μελών του ΣΕΕΝΣΑ! Μαζί και τον πρόεδρο της ΠΟΕΣ Ανέστη Τσουκαράκη!

Ο κ.Κολλύρης ως συνήθως παραπονέθηκε στο  Militaire.gr   επειδή δεν δημοσιεύσαμε το εξώδικο που είχε στείλει στην ΕΣΠΕΑ για να …εγγραφεί ο ίδιος και μέλη του ΣΕΕΝΣΑ. Η διαμαρτυρία έγινε με e mail στο οποίο του απαντήσαμε.

Του βάλαμε το εξώδικό του και από αβλεψία μας είναι η αλήθεια το δημοσιεύσαμε ολοκληρο με τα ονόματα των μελών του ΣΕΕΝΣΑ .Όσων το υπέγραφαν.Μόλις μας επισημάνθηκε η αβλεψία αφαιρέσαμε το δημοσίευμα κι όχι μετά από την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο κ.Κολλύρης και οι συνοδοιπόροι του στον ΣΕΕΝΣΑ.Πολλές μέρες πριν ο κ.Κολλύρης σκεφτεί τα ασφαλιστικά μέτρα.

Απ΄ όσο γνωρίζουμε στον ΣΕΕΝΣΑ δεν συμμετέχουν ούτε κομάντος,ούτε μέλη της Ζ’ ΜΑΚ,ούτε “μυστικοί πράκτορες”…Που υπηρετεί ο καθένας είναι πασίγνωστο στον καθένα…Ειδικά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης για τους στρατιωτικούς…

Τα προσωπικά δεδομένα μπορεί και πρέπει να προστατεύουν τους πολίτες και τους στρατιωτικούς. Δεν μπορούν όμως σε κάποιες περιπτώσεις , δια βίου να αποτελούν τροχοπέδη για να αποκαλύπτονται πράγματα,καταστάσεις ,παρατυπίες και παρανομίες.Δυστυχώς οι δημοσιογράφοι σε πάρα πολλές περιστάσεις δεν μπορούμε να γράψουμε λέξη για γεγονότα που αποδεικνύονται ακόμη και με τελεσίδικες αποφάσεις δικαστηρίων!!!

Απ΄ αυτή την άποψη λοιπόν ο κ.Κολλύρης πραγματικά μας λύτρωσε! Και οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε γι΄ αυτό. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να βγούν ΟΛΑ στο φως για να δούμε ποιος μπορεί πραγματικά να κοιτά τους στρατιωτικούς στα μάτια!

Τα όσα θα προκύψουν δεν αφορούν ένα μόνο πρόσωπο.Θα πάμε πολλά χρόνια πίσω για να ελεγχθούν πλέον ηγεσίες και συστήματα που θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις για το πως και γιατί επέτρεψαν καραμπινάτες παρατυπίες στο στράτευμα…

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι στρατιωτικοί θα γίνουν σαφώς σοφότεροι απ΄  όσα θα αποκαλυφθούν.

ΥΓ. Το Militaire μετά απ΄ αυτό το κείμενο δεν θα ανοίξει κανέναν απολύτως διάλογο με τον κ.Κολλύρη και τους συνοδοιπόρους του στο ΣΕΕΝΣΑ.Τα πάντα με χαρτιά και ντοκουμέντα θα ειπωθούν εκεί που πρέπει και χωρίς προσωπικά δεδομένα πια.

Οι στρατιωτικοί έχουν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ προβλήματα για να ασχοληθούν και για να ασχοληθούμε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης