Υποστηριξε το militaire
Απόστρατοι
10/01/2018 | 21:08 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Ο Πλωτάρχης ε.α Παν.Σταμάτης απαντά στις διαρροές του ΥΠΕΘΑ

Ο Πλωτάρχης ε.α Παν.Σταμάτης απαντά στις διαρροές του ΥΠΕΘΑ

Ο Πλωτάρχης ε.α Παναγιώτης Σταμάτης που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά των υπουργών Εθνικής Άμυνας και Ναυτιλίας ,απαντά με στις διαρροές κύκλων του ΥΠΕΘΑ. Τι γράφει στην απάντησή του:

Οι διάφορες πάντα ανώνυμες¨ πηγές του ΥΠΕΘΑ, πιθανότατα και αξιωματικοί φίλοι προσκείμενοι της κυβέρνησης,  έχοντας πενία επιχειρημάτων, επιδίδονται σε δυσμενείς και άστοχους χαρακτηρισμούς προσώπων.

Υπάρχουν ζητήματα αξιοπρέπειας, ήθους και αξιακής συνείδησης, τα οποία για μένα είναι πρωταρχικής σημασίας

Πρόσφατα σε μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσα τις 1/11/2017, σχετικά με την υπερβολική καθυστέρηση έκδοσης ΠΔ (πλέον των 4 ετών)που αφορά την εργασία των αποστράτων αξιωματικών ΠΝ και ΛΣ στο εμπορικό ναυτικό μου επιτέθηκαν ότι «εργάζομαι παράνομα για τη ΝΔ», καθώς και ότι «εν γνώσει μου αναπαράγω ψευδείς ειδήσεις»,  γεγονότα  που είναι αναληθή και συκοφαντικά.

Θέλω να τους υπενθυμίσω ότι τα τελευταία τρία χρόνια κυβέρνηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Τώρα για πότε θα εκδοθεί το ΠΔ σύμφωνα με το ΠΚ και τον ΚΠΔ είναι αδιάφορο, η παρανομία έχει συντελεσθεί.

Θα περίμενα αντί να επιδίδονται σε ¨δολοφονίες¨ χαρακτήρων να είχαν ανεβάσει το σχέδιο του ΠΔ για διαβούλευση, λίγη δημοκρατία δεν βλάπτει.

Σκόπιμες διαρροές από άγνωστες πηγές, με αισχρά υπονοούμενα, δεν είναι σε θέση να συγκαλύψουν την αλήθεια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης