Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική
20/07/2016 | 16:51 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ο “παντελονάτος” Κρανιδιώτης γράφει για τον στρατηγό Αλευρομάγειρο

Ο

Πολλές φορές φίλοι χρόνων με ρωτούν,γιατί επιδιώκω να κάνω συνεντεύξεις στον Φαήλο Κρανιδιώτη,με τον οποίο προφανώς διαφωνούμε σε πολλά.Τους απαντώ ότι αυτό που ενδιαφέρει πλέον είναι να ασχολούμαστε με τους ικανούς και τους εύστροφους.Ο Κρανιδιώτης είναι και από τα δύο όποιες πολιτικές απόψεις κι αν έχει.

Ο βασικότερος λόγος που του “βγάζουμε το καπέλο” όμως είναι ότι είναι “παντελονάτος”! Τον έχουμε δει να πίνει “ρακές” με τους λεγόμενους “συνδικαλιστές” στρατιωτικούς κι ας διαφωνεί μαζί τους… Και διαβάσαμε με χαρά το σχόλιό του για την συνέντευξη Αλευρομάγειρου στο Militaire.gr. Με τον στρατηγό ο Κρανιδιώτης είναι “απέναντι” πολιτικά. Αλλά ως γνήσιος καταδρομέας ξέρει να σεβαστεί αυτόν που πολέμησε και δεν κρύφτηκε,ενώ μπορούσε να την “κοπανήσει”. Πρόεδρος κόμματος ο Κρανιδιώτης πια,θα μπορούσε να κάνει το “κορόϊδο” και να μην γράψει σχόλιο.Όχι μόνο το έκανε,αλλά την κοινοποίησε και στο πολυπληθές κοινό του στο facebook.Έχουμε την υποψία ότι κάπου τον ζηλεύει τον Αλευρομάγειρο! Γιατί εκείνος βρέθηκε σε πεδίο μάχης κι ο Φαήλος όχι…Αλλά αυτή η “ζηλειά” είναι δημιουργική.

Γι΄ αυτό τον “πάμε” τον Κρανιδιώτη και θα επιδιώξουμε σύντομα να τον βάλουμε στη θέση του Αλευρομάγειρου,για μια συνέντευξη στο Militaire. Στην οποία είναι βέβαιο ότι θα διαφωνήσουμε!

Το σχόλιό του:

kranidiotis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης