Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ο νεαρός Αυστριακός ΥΠΕΞ κατά Ελλάδας για το προσφυγικό και η ΕΕ που “κατεβάζει ρολά”!

Ο νεαρός Αυστριακός ΥΠΕΞ κατά Ελλάδας για το προσφυγικό  και η ΕΕ που

Ο Αυστριακός ΥΠΕΞ είναι νέος και ίσως άπειρος. Αυτό δεν μπορεί να δικαιολογεί όσα λέει το τελευταίο διάστημα κατά της Ελλάδας. Ο Σεμπάστιαν Κούρτς μας κατηγόρησε για ακόμη μια φορά για …έλλειψη βούλησης να συνεργαστούμε στο θέμα των προσφύγων!

Θα πρέπει να μας εξηγήσει ο νεαρός Σεμπάστιαν πως εννοεί την βούληση. Θέλει να πνίγουμε τον κόσμο στο Αιγαίο; Αυτά τα υποστηρίζουν οι νεοναζί και θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο νεαρός Σεμπάστιαν δεν θέλει σε καμία περίπτωση η χώρα του ,η Αυστρία, να ταυτιστεί με τέτοιες απόψεις. Υπάρχει και μια ιστορία…

Ο νεαρός Σεμπάστιαν θα πρέπει επίσης να καταλάβει -δεν είναι δύσκολο ελπίζουμε- ότι αν μια χώρα στην Ευρώπη καίγεται να λυθεί το προσφυγικό ,αυτή είναι η Ελλάδα! Γιατί από την επίλυσή του κρίνονται θέματα ζωτικής σημασίας για τη χώρα. Όπως για παράδειγμα ο τουρισμός της. Από τον οποίο η Ελλάδα αναμένει πάρα πολλά για την οικονομία της. Είναι πολύ πιο σημαντικό από το αν η Βιέννη θα υποδεχτεί μερικούς πρόσφυγες και ενδεχομένως θα χάσει του χρόνου το βραβείο της ευρωπαϊκής πρωτεύουσας με την καλύτερη ποιότητα ζωής! Το οποίο κερδίζει επί έξι συναπτά έτη.

Τέλος ο νεαρός Σεμπάστιαν θα πρέπει να καταλάβει ότι η χώρα του ,του έχει εμπιστευθεί ένα πολύ σοβαρό πόστο. Κατόρθωσε μέχρι και η Γερμανία να στηρίζει -λέμε τώρα- την Ελλάδα στο θέμα των προσφύγων.

Προφανώς τα όσα λέει ο Αυστριακός ΥΠΕΞ δεν τα λέει με δική του πρωτοβουλία. Ίσως ο τόνος να είναι δική του έμπνευση και πρωτοβουλία. Όπως και να ΄χει η στάση της Αυστρίας είναι ένα ακόμη σημάδι ότι το “πολυκατάστημα” που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση όπου να ΄ναι κατεβάζει ρολά…

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης