Υποστηριξε το militaire
Breaking News Απόστρατοι
12/09/2017 | 06:00 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ο Ναύαρχος Χατζηδάκης υποδέχεται τον Αντώνη Ναξάκη στο Π.Φάληρο

Ο Ναύαρχος Χατζηδάκης υποδέχεται τον Αντώνη Ναξάκη στο Π.Φάληρο

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζιδάκης απόστρατος Αξιωματικός του ΠΝ δεν ξεχνά ποτέ το ΠΝ και τους ανθρώπους του. Οι πολιτικές απόψεις και διαφορές δεν έχουν καμία σημασία όταν πρόκειται για το ΠΝ… Η πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου του επίσης απόστρατου του ΠΝ Αντώνη Ναξάκη,το αποδεικνύει…

Ο Χατζιδάκης ήταν πάντα σε διαφορετική “ρότα” από τον Ναξάκη,αλλά το πολιτικό χάσμα που τους χώριζε ήταν πάντα “γεμάτο” από τη συναδελφικότητα του ΠΝ.

Στις 9 Οκτωβρίου ,στις 19.00 το βράδυ στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του δήμου Παλαιού Φαλήρου,θαγίνειη παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Ναξάκη “ΟΤΖΑΛΑΝ-Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ”.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Αντιστράτηγος ε.α ,Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Δημήτρης Αλευρομάγειρος, ο Αντιναύαρχος ε.α και Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού Σπύρος Περβαινάς,ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας και ο δημοσιογράφος Πέτρος Κασιμάτης. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος και Αντιδήμαρχος Π.Φαλήρου Βασιλική Ανδρικοπούλου.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης