Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ο Μπαχτσελί απειλεί την Ελλάδα και επιβεβαιώνει ότι ο εχθρός του φασίστα είναι η νοημοσύνη

Ο Μπαχτσελί απειλεί την Ελλάδα και επιβεβαιώνει ότι ο εχθρός του φασίστα είναι η νοημοσύνη

Ο πολιτικός σύμμαχος του Ερντογάν ο ακροδεξιός Ντεβλέτ Μπαχτσελί “έβγαλε γλώσσα” και όπως συνηθίζει ως “κοκοράκι” απειλεί την Ελλάδα! Ο “Γκρίζος Λύκος” Μπαχτσελί απείλησε πρώτα τη Κύπρο. Τα άνανδρα “λυκόπουλά” του έχουν δείξει την ικανότητά τους να δολοφονούν. Πολλοί μαζί ενανντίον ενός ως γνήσιοι θρασύδειλοι.

Ο Μπαχτσελί είπε ότι αν η Κυπριακή Δημοκρατία “θέλει ένωση να μεταναστεύσει στην Αθήνα»,  Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί αναφερόμενος στην ένταση στο Αιγαίο είπε πως «αν οι Έλληνες θέλουν να ξαναπέσουν στην θάλασσα, ο τουρκικός στρατός είναι έτοιμος».

Όλα αυτά σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. «Οι Ελληνικύπριοι να καταλάβουν καλά  ότι η Κύπρος είναι τουρκική, είναι πατρίδα των Τούρκων», είπε προσθέτοντας ότι “αν η ελληνοκυπριακή διοίκηση”  θέλει σώνει και καλά να ενωθεί με την Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το νησί και να μεταναστεύσει στην Αθήνα και να μην ξαναεπιστρέψει ποτέ πίσω. Ποιον πετάνε έξω από ποια πατρίδα; Αυτή τη γελοιότητα τη δέχεται ένας Τούρκος; Είναι παραμύθι το να είσαι ένα βήμα μπροστά στο Κυπριακό. Η Κύπρος είναι παρακαταθήκη στους ήρωες, δεν εγκαταλείπεται». Σε ποιους ήρωες αναφέρεται δεν διευκρίνησε ο γραφικός ακροδεξιός.

Ο Μπαχτσελί αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του Α/ΓΕΣ σε Χίο και Παναγιά λέγοντας ότι “ο πρόσφατα διορισμένος αρχηγός του στρατού ξηράς της Ελλάδας,πήγε να πάρει αέρα σε κατεχόμενο νησί…Αν θέλουν να ξαναπέσουν στη θάλασσα, εάν τραβάει η ψυχή τους να κυνηγηθούν, καλώς να ορίσουν, ο τουρκικός στρατός είναι έτοιμος. Κάποιοι να εξηγήσουν στην ελληνική κυβέρνηση τι έγινε το 1921 και 1922. Αν δεν υπάρχει κανείς να τους εξηγήσει, εμείς μπορούμε να έρθουμε σαν σφαίρα στο Αιγαίο και να τους διδάξουμε πάλι την ιστορία. Μην ζορίζεστε και μην ενθουσιάζεστε χωρίς λόγο. Ο ελληνικός λαός, που δεν υπολογίζει το δίκαιο του γείτονα, να σταματήσει να αποθρασύνεται».

Η ομιλία Μπαχτσελί επιβεβαίωσε το ρητό που λέει ότι “ο μεγαλύτερος εχθρός του φασίστα είναι η νοημοσύνη”…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης