Υποστηριξε το militaire
Απόστρατοι
15/10/2017 | 19:40
Militaire News

“Ο Κων.Ζούλας είναι ανεπιθύμητος στα στελέχη των ΕΔ κ.Μητσοτάκη”! Άρθρο απόστρατου

Γράφει ο Γεώρ. Β. Κασσαβέτης

Επισμηναγός (Ι) ε.α. – τ. Κυβερνήτης Ο.Α.

Τ. Δ/νων Σύμβουλος Ενώσεως Απ/των Αξιωμ/κών Αεροπορίας

Πριν λίγες μέρες τοποθετήθηκε σε καίριο πόστο της Νέας Δημοκρατίας (Επικεφαλής του γραφείου τύπου), ένας συστηματικός και ενσυνείδητος υβριστής των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και των στελεχών τους, ο γνωστός  δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας. Προφανώς οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη δεν τον ενημέρωσαν ότι ο κύριος αυτός, κατά παράβαση των αρχών του θεσμικού του λειτουργήματος, καταφέρεται συστηματικά κατά των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και των στελεχών τους, κατά τρόπο ιδιαιτέρως εμπαθή και μειωτικό. Δεν χρειάζεται να ανατρέξουμε στα κατά καιρούς απαξιωτικά άρθρα του εν λόγω δημοσιογράφου, προκειμένου να θεμελιώσουμε την άποψή μας, διότι το άρθρο της 2ας Απριλίου 2011 του  κ. Ζούλα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, υπό τον εξευτελιστικό τίτλο « Με τα κρουασάν… υπό μάλης» τα λέει όλα. Παρακολουθείστε τον.

«…Είπα να αφιερώσω τη στήλη σε μια νοσηρότατη κατάσταση που σπανίως απασχολεί τα ΜΜΕ: στη χειρότερη, κατά την άποψή μου, εκδοχή του Δημοσίου, τον Στρατό. Όσοι έχουμε ξοδέψει δύο χρόνια της ζωής μας θητεύοντες, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι γνωρίσαμε ανθρώπους, χωρίς να καταλάβουμε ποιο ήταν το αντικείμενο της «εργασίας» τους. Ε λοιπόν μέσα στην κρίση, ας πούμε την αλήθεια και γι’ αυτό … Οι μόνιμοι στην πλειοψηφία τους μην έχοντας τίποτε παραγωγικό να κάνουν, ολημερίς χαζεύουν τηλεόραση και ποδοσφαιροφιλοσοφούν και σκαρφίζονται τρόπους για να αυξήσουν τις αποδοχές τους…».

Και επειδή το αδυσώπητο μίσος του εν λόγω συμπλεγματικού δημοσιογράφου δεν εκτονώνεται τόσο εύκολα, συνεχίζει: «Η παρωδία που λέγεται ελληνικό στράτευμα πρέπει να αλλάξει. Δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να κάνουν όλοι αυτοί οι αργόμισθοι σε καιρούς ειρήνης. Ας αναλάβουν τον καθαρισμό και την προστασία των δασών, τη βελτίωση της εικόνας των πόλεων, ας βοηθήσουν ακόμη τους Ατενίστας. Διότι αν μη τι άλλο τους πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά, χώρια που όσοι υπηρετήσαμε γνωρίζουμε ότι είναι οι τελευταίοι στους οποίους μπορούμε να βασιστούμε, αν ο μη γένοιτο χρειαστεί’’. Μ’ αυτά λοιπόν τα λίαν κολακευτικά …σχόλια περιέλουε τις Ε.Δ. της χώρας και τα στελέχη τους ο κατ’ επάγγελμα διαμορφωτής της κοινής γνώμης κ. Ζούλας. Επί των αντεθνικών αυτών απόψεων του κ. Ζούλα είχαν απαντήσει με πολυσέλιδες επιστολές και σκληρή γλώσσα, τόσο το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών θεσμικών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού ,Ναυτικού και Αεροπορίας, όσο και ο Σύνδεσμος εν ενεργεία Αξιωματικών. Οι επιστολές δημοσιεύτηκαν στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 14.4.2011.

Κατόπιν λοιπόν των ως άνω, ερωτούμε τον Πρόεδρο της Ν.Δ. το εξής. Μπορεί να εκπροσωπεί ένα συντηρητικό κόμμα, του οποίου η μεγαλύτερη δεξαμενή ψηφοφόρων είναι τα στελέχη των Ε.Δ. και Σ.Α. ένας δημοσιογράφος που διακηρύσσει δημόσια ότι « Οι Αξιωματικοί είναι οι τελευταίοι, στους οποίους μπορούμε να βασιστούμε αν, ο μη γένοιτο χρειαστεί». Στο κάτω κάτω δεν αρκεί η αναστάτωση που προκάλεσε στο κόμμα η αξιοποίηση του πρώην Κνίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και της Πασόκου Μαρίας Σπυράκη. Χρειαζόταν να προστεθεί και αυτή του αντιμιλιταριστή Κωνσταντίνου Ζούλα;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης