Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ο Καμμένος “ταλιμπάν” του Τσίπρα! “Θα τον στηρίξω μέχρι τέλους” δηλώνει

Ο Καμμένος

Την στήριξή του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα “μέχρι τέλους” εξέφρασε ο ΥΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Ποιο θα είναι το “τέλος” μένει να το μάθουμε.

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες και οι πληροφορίες που θέλουν τον Πάνο Καμμένο να σκέφτεται ακόμη και επιστροφή -υπό προϋποθέσεις- στη ΝΔ δίνουν και παίρνουν. Ο ίδιος μιλώντας στο Mega είπε ότι έχει “αποσυνδεθεί” πλήρως από τη ΝΔ.

Μιλώντας στο Mega ο κ.Καμμένος επιβεβαίωσε τη στήριξή του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «μέχρι τέλους» . Ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αυτοί που χαράσσουν την πολιτική της κυβέρνησης. Έκανε λόγο για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ η οποία στηρίζεται σε μια  μία έντιμη πολιτική συμφωνία. Περιέγραψε τον εαυτό του ,τον Αλέξη Τσίπρα και την συνεργασία τους υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια συνεννόηση «ι μεταξύ δύο ανθρώπων που ήθελαν να έρθουν σε ρήξη με το κατεστημένο. Θα στηρίξω τον Αλ. Τσίπρα προσωπικά μέχρι τέλους γιατί είναι ένας έντιμος πολιτικός» σημείωσε.

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία σχολίασε ότι έχει «αποσυνδεθεί εντελώς». Επιτέθηκε στον πρώην πρόεδρο του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι τα ακραία στοιχεία που έβαλε στο κόμμα «και η συμφωνία που έκανε με Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη έκανε κακό».
«Προβλέπω ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. δεν μπορούν να συμβιώσουν. Και στο ΠΑΣΟΚ το ίδιο συμβαίνει» υπογράμμισε.

Τι είπε για ενδεχόμενες συνεργασίες

Ο ΥΕΘΑ δεν απέκλεισε συνεργασία με τον Βασίλη Λεβέντη: «Να δούμε τις προτάσεις του Βασίλη Λεβέντη, μακάρι να έρθουνε όλοι στην κυβέρνηση. Μακάρι να στηρίξουν την κυβέρνηση και δυνάμεις από τη Ν.Δ.». Για την τελευταία,τη ΝΔ έκανε σαφές ότι δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με τους κ. Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη, ενώ σχετικά με πιθανή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ σχολίασε «καλοδεχούμενος όποιος θέλει να στηρίξει την κυβερνητική πλειοψηφία. Και με την κ. Γεννηματά συνεργάζομαι αν βγάλει εκτός τον κ. Βενιζέλο».
Σχολιάζοντας τη σχέση του και τις επαφές του με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είπε ότι «δεν έχω συζητήσει σενάρια επιστροφής με τον Κώστα Καραμανλή.  Εντολές δεν παίρνω από κανέναν και ούτε θα το έκανε ποτέ ο Καραμανλής».
Για τη στράτευση των γυναικών
Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι το ζήτημα της εθελοντικής στράτευσης των γυναικών παραμένει και ότι θα μιλήσει για το θέμα και ο ίδιος με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα συζητήσουμε την εθελοντική στράτευση των γυναικών για εξάμηνη θητεία για να καλύψει τις ελλείψεις σε προσωπικό» τόνισε.
Εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ για την κριτική του στο ζήτημα τονίζοντας πως «το 1996 έλεγε ότι η στράτευση των γυναικών στην παραμεθόριο είναι υποχρεωτική έως τα 62 έτη».
«Δεν είπα ότι θα κάνουμε στρατιωτικά λύκεια» δήλωσε σε σχετική ερώτηση.
Διευκρίνισε ότι αυτό που είπε είναι να υπάρχουν κάποιες δυνατότητες «δεν υπάρχουν τα ναυτικά λύκεια; Να υπάρχουν τα αεροπορικά λύκεια για να λαμβάνουν κάποιες γνώσεις εκείνοι που θέλουν να πάνε στην Πολεμική Αεροπορία. Δεν μίλησα για στρατιωτικοποίηση της Παιδείας» είπε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης