Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ο Καμμένος λέει ότι έχει τα “ισοδύναμα” για τις μισθολογικές προαγωγές και η ΝΔ ζητά τους κωδικούς

Ο Καμμένος λέει ότι έχει τα

Νέες διαβεβαιώσεις ότι τα ισοδύναμα που απαιτούνται για να μην παγώσουν οι μισθολογικές προαγωγές θα βρεθούν,έδωσε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στη Βουλή.Αυτή τη φορά πρόσθεσε ότι έχει προτάσεις και για τα συναρμόδια υπουργεία που εμπλέκονται στα ειδικά μισθολόγα.Τι είπε ο Καμμένος:

“Σας βεβαιώνω δε, ως Υπουργός Άμυνας, ότι είναι έτοιμο το σχέδιο νόμου για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο περιλαμβάνει τους επακριβείς κωδικούς, όπως εζητήθη, όπου θα γίνουν οι περικοπές. Θα αφορούν τα αντίστοιχα ποσά και δεν θα επιβαρυνθεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Θα κατατεθεί πολύ νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο που προβλέπει η συγκεκριμένη τροπολογία.

 Θα ήθελα να σας πω ότι εν συνεχεία, κατά τη διάρκεια των τροπολογιών όπου θα αναλάβουν οι συναρμόδιοι Υπουργοί, θα κατέλθω εκ των υπουργικών εδράνων και θα πάω στη θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 Εμείς, σήμερα, ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, έχουμε συγκεκριμένους κωδικούς που αφορούν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, πέραν του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που καλύπτουν επακριβώς, με συγκεκριμένους κωδικούς τις δυνατότητες που θα έχουν τα Υπουργεία μέσα στο καλοκαίρι να νομοθετήσουν, ώστε να μην υπάρχει – όπως υπεσχέθη ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση – καμία επιβάρυνση στους πολίτες που ανήκουν στα ειδικά μισθολόγια και αναφέρομαι ιδιαίτερα στις Ένοπλες Δυνάμεις, στα Σώματα Ασφαλείας, στους δικαστικούς και σε όλους τους άλλους που είναι στα ειδικά μισθολόγια”.

Αντίδραση από τη ΝΔ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λακωνίας, κ. Θανάσης Δαβάκης,απάντησε σε όσα είπε ο ΥΕΘΑ κάνοντας λόγο για  “αόριστες υποσχέσεις που ξαναμοιράζει ο κ. Πάνος Καμμένος”.

Ο Θ.Δαβάκης δήλωσε:

 «Το αφήγημα κοροϊδίας των “Εξαρτημένων (από τις καρέκλες) Ελλήνων” συνεχίζεται.

Ο κ. Καμμένος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχίζουν το παραμύθι των Κωδικών.

Τους προκαλούμε να πουν έστω ένα κωδικό.

Μήπως οι κωδικοί που βρήκαν είναι πάλι μισθών και επιδομάτων;

Μέχρι το Σεπτέμβριο του 2016 θα έχει ο κ. Καμμένος αξιοποιήσει την περιουσία;

Ας πουν έστω και ένα περιουσιακό στοιχείο που θα αξιοποιηθεί.

Υπάρχει ντροπή;».

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης