Υποστηριξε το militaire
Breaking News Θητεία
06/04/2017 | 14:41 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ο Καμμένος βγάζει selfie, φωτογραφίζεται με τον Ζιαζιά και στέλνει μήνυμα στην Άγκυρα

Ο Καμμένος βγάζει selfie, φωτογραφίζεται με τον Ζιαζιά και στέλνει μήνυμα στην Άγκυρα

Στην ορκωμοσία νεοσυλλέκτων στον Αυλώνα παρέστη ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Εκεί βγήκε η selfie που του ζήτησαν νεαροί , αλλά και η φωτογραφία με τον πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγό Κωνσταντίνο Ζιαζιά, περιζήτητο…στόχο όλων σχεδόν των κομμάτων! Ο Στρατηγός απ΄ όσο γνωρίζουμε έχει μετά από την αποστρατεία του δυο προτάσεις για να κάνει πολιτική καριέρα. Μία στις τελευταίες ευρωεκλογές και μία στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.Τις απέρριψε και τις δύο.

Στον χαιρετισμό του ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είπε μεταξύ άλλων:

“Το διάστημα της θητείας σας, αποτελεί εκτός των άλλων και μία δημιουργική φάση της ζωής σας, όπου σας δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο να συνεισφέρετε στην άμυνα της πατρίδας, αλλά να καταρτιστείτε με όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια και γνώση και να αποκτήσετε δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να ενταχθείτε με αξιώσεις στο δύσκολο και ανταγωνιστικό επαγγελματικό βίο.

 Με το νέο θεσμό των ΟΒΑ κάποιοι από εσάς θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τη ζωή τους στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις…

 Η Ελλάδα, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι δύναμη ασφάλειας και πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου. Μέσω των ισχυρών Ενόπλων Δυνάμεων, της μαχητικής τους ικανότητας και της αποτρεπτικής τους δύναμης υπηρετούμε την ειρήνη.

 Τονίζουμε δε προς κάθε κατεύθυνση, ότι ο σεβασμός των αρχών του διεθνούς δικαίου και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτό, συνιστά την απαραίτητη προϋπόθεση ειρηνικής συνύπαρξης και συνεργασίας μεταξύ κρατών και λαών. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να αντισταθούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και απειλή κατά της εδαφικής μας ακεραιότητας και της εθνικής μας ανεξαρτησίας”.

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης