Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
02/05/2017 | 00:01 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ο Θρύλος έτοιμος να επιστρέψει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει τον “Κόκκινο Στρατό”

Ο Θρύλος έτοιμος να επιστρέψει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει τον

Όποιος μπορεί να ξεπεράσει τα οπαδικά του συναισθήματα στο μπάσκετ,νομίζουμε ότι μπορεί να δεχτεί πως η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι τα τελευταία χρόνια η ομάδα με το περισσότερο “μέταλλο”! Η πιο σκληροτράχηλη ομάδα της Ευρώπης την οποία κανείς ποτέ δεν μπορεί να ΄ναι βέβαιος ότι την έχει κερδίσει. Οι τίτλοι που τα τελευταία χρόνια έχουν πάει στην ομάδα του Πειραιά,σχεδόν όλοι κατακτήθηκαν με ανατροπές ασύλληπτες και τρόπο μυθικό.

Απόψε ο Ολυμπιακός δίνει μια ακόμη μάχη με την τουρκική Εφές Πίλσεν.Αν κερδίσει επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη! Την Πόλη που του πάει! Εκεί που το 2012 έγραψε ιστορία νικώντας στο τελευταίο δευτερόλεπτο -κυριολεκτικά- την ομάδα του Κόκκινου Στρατού, την ΤΣΣΚΑ! Αν νικήσει απόψε την Εφές θα αντιμετωπίσει ξανά την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό.Είμαστε βέβαιοι ότι στη Μόσχα όλοι απόψε υποστηρίζουν Εφές.

Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό. Το βίντεο για να …φτιάξουμε κλίμα.Είναι μερικές από τις πολύ μεγάλες νίκες του τα τελευταία χρόνια,αλλά και η ομορφιά του αθλήματος που λέγεται μπάσκετ και μας έχει χαρίσει απίστευτες χαρές και σε επίπεδο συλλόγων αλλά και Εθνικής Ομάδας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης