Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ο Ερντογάν βάζει τον Αρχηγό Ακάρ να κάνει μήνυση σε βουλευτή που τον είπε “τουρίστα των Ιμίων”!

Ο Ερντογάν βάζει τον Αρχηγό Ακάρ να κάνει μήνυση σε βουλευτή που τον είπε

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Χ.Ακάρ και τους Αρχηγούς που πήγαν στα Ίμια,να κάνουν μήνυση σε βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Ενγκίν Αλτάι,ο οποίος τους χαρακτήρισε …τουρίστες για την “κρουαζιέρα” που έκαναν προς τα Ίμια!

«Ο αρχηγός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και οι αρχηγοί  πρέπει να μηνύσουν όσους χαρακτήρισαν την επίσκεψη στα Ίμια ‘τουριστική’,  εν πτήση επιστρέφοντας από το Πακιστάν.

Ο Ενγκίν Αλτάι,είχε δηλώσει: «Με την τουριστική βόλτα που έκαναν στο Αιγαίο ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμενων και οι αρχηγοί των όπλων, έκαναν το γόητρο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων να αμφισβητείται. Το να πηγαίνουν στρατηγοί με αστέρια να κάνουν παράσταση στα Ίμια, δεν προσθέτει στο γόητρο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, όταν παλαιότερα 10 υπαξιωματικοί είχαν καταφέρει να ανέβουν ακόμη και στις βραχονησίδες. Έχω την εξής απορία. Άραγε ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων επιθυμεί να συμμετάσχει κι αυτός ως πολιτική φιγούρα, όπως κάνουν οι δήμαρχοι, στην εκστρατεία για το δημοψήφισμα; Ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων μπορεί να μοιραστεί με την κοινή γνώμη τι κρύβει αυτός ο χαιρετισμός προς τους ψήφους των εθνικιστών».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης