Υποστηριξε το militaire
ΤΟΥΡΚΙΑ
16/01/2018 | 06:37 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Ο Ερντογάν έκλεισε στη φυλακή τον αστυνομικό που τον έσωσε τη νύχτα του πραξικοπήματος!

Ο Ερντογάν έκλεισε στη φυλακή τον αστυνομικό που τον έσωσε τη νύχτα του πραξικοπήματος!

Έξι χρόνια φυλακή στον αστυνομικό διευθυντή της Μαρμαρίδας, που προστάτευσε τον Ερντογάν από την στρατιωτική ομάδα που είχε αποστολή να τον συλλάβει ή και να τον σκοτώσει! Αυτά συμβαίνουν στην Τουρκία!

Γιατί καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση; Επειδή στο κινητό του τηλέφωνο είχε εγκαταστήσει την εφαρμογή Bylock , την οποία σύμφωνα μ΄ όσα υποστηρίζει το καθεστώς Ερντογάν, χρησιμοποιούσαν οι πραξικοπηματίες για να επικοινωνούν!

Το βράδυ που εκδηλώθηκε η απόπειρα πραξικοπήματος ο συγκεκριμένος αξιωματικός υπηρετούσε ως επικεφαλής στον Αστυνομικό Σταθμό της επαρχία Muğla.Στο ξενοδοχείο ΜΑΡΜΑΡΙΣ βρισκόταν ο Ερντογάν και η οικογένειά του. Ο αστυνομικός βοήθησε στη φυγάδευσή του και συγκρούστηκε με τους στρατιώτες. Παρόλα αυτά βρέθηκε κατηγορούμενος στο δικαστήριο!

Όπως είπε στην απολογία του ένας από τους άνδρες του σκοτώθηκε από πυρά των στρατιωτών. Παρόλα αυτά ο αστυνομικός καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι ετών! Δεν είναι ο πρώτος που βοήθησε στη σωτηρία του Ερντογάν και είχε αυτή τη τύχη. Είχαν προηγηθεί ένας πιλότος ελικοπτέρου και ο πιλότος του αεροσκάφους που τον μετέφερε από τη Μαρμαρίδα στην Κωνσταντινούπολη!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης