Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική
24/06/2016 | 14:57 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ο Γιούνκερ δεν βλέπει τέλος της ΕΕ μετά το Brexit! Κάποιος να τον βγάλει από το “γυάλινο πύργο”

Ο Γιούνκερ δεν βλέπει τέλος της ΕΕ μετά το Brexit! Κάποιος να τον βγάλει από το

«Οχι» απάντησε κοφτά ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν η ψήφος υπέρ του Brexit «είναι η αρχή του τέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης» και εγκατέλειψε γρήγορα το βήμα έχοντας ολοκληρώσει την συνέντευξη Τύπου καταχεικροτούμενος από τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα.Προφανώς οι χειροκροτητές αλλά κυρίως ο Ζαν Κλον Γιούνκερ δεν έχουν καταλάβει και πολλά.

Όπου γίνεται δημοψήφισμα με ερώτημα που έχει να κάνει με την ΕΕ βγαίνει όχι! Κι αν πίστευε ο Ζαν Κλοντ και οι προκλητικά και υπερβολικά ακριβοπληρωμένοι γραφειοκράτες που έχουν βολευτεί στο “γυάλινο πύργο” των Βρυξελλών,ότι όλοι θα έκαναν το όχι …ναι όπως κάναμε εμείς γελάστηκαν.Το χαστούκι που “έφαγαν” από τη Βρετανία είναι τόσο ηχηρό που ελπίζουμε και να το…άκουσαν και να το ένοιωσαν.Αν θέλουν να συνεχίσουν τη σκληρή γερμανική τακτική παριστάνοντας ότι δεν “καταλαβαίνουν” από όχι η απόλυτη κατάρρευση θα είναι γρήγορη και παταγώδης.

Η ΕΕ με τη πορεία που έχει πάρει τρέχει προς το γκρεμό.Για κακή μας τύχη τις γενιές  των ηγετών άλλων δεκαετιών διαδέχτηκαν κάποιοι…Τουσκ,Σουλτς,Νταϊσενμπλουμ υπό την εποπτεία Μέρκελ-Σόϊμπλε! Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει έστω τη τελευταία στιγμή η κοινή λογική κι όχι αυτή τη απληστίας,της αλαζονείας και της εκδικητικότητας.

Θα επαναλάβουμε ότι η Ελλάδα οφείλει να αποκτήσει σχέδιο για την πορεία της με την ΕΕ …απούσα.Μπορεί να το ζήσουμε κι αυτό.Τίποτα δεν μπορεί πια να αποκλειστεί.Πέρυσι περίπου την ίδια περίοδο,όλοι φοβόντουσαν το Grexit και τώρα συζητάμε ότι η τέταρτη παγκόσμια -και πυρηνική μεταξύ άλλων- δύναμη του κόσμου “έφτυσε” την ΕΕ κι έφυγε!

Ο Ζαν Κλοντ μπορεί να χειροκροτείται εντός του γυάλινου πύργου στις Βρυξέλλες,Ας βγει μια βόλτα κι έξω να δει ότι ο κόσμος δεν είναι οι “γιάπηδες” γραφειοκράτες που τον περιστοιχίζουν.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης