Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
19/09/2016 | 10:45 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ο “αψύς” συνδικαλιστής των αστυνομικών και οι “τσαμπουκάδες” στο ΥΠΕΘΑ

Ο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η οργή και ο θυμός στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών μπορεί να να μην είναι κατανοητός μ΄ όσα έχουν γίνει εις βάρος τους;
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσει κάποιος την ψυχραιμία του όταν καταλαβαίνει ότι από τη μία τον “ξεζουμίζουν” επαγγελματικά και από την άλλη τον υποβάλλουν διαρκώς σε μία επίπονη οικονομική αφαίμαξη που οδηγεί τον ίδιο και την οικογένειά του σε απελπισία.

Όμως χωρίς ψυχραιμία δεν πρόκειται να επιτευχθεί τίποτα.
Οι στρατιωτικοί έχουν δείξει αξιοθαύμαστη ψυχραιμία είναι αλήθεια και έχουν καταφέρει να πετύχουν πολλά αξιοποιώντας όλα τα νομικά όπλα που υπάρχουν.
Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για κάποιους -όχι όλους- από τους εκπροσώπους των αστυνομικών.
Όχι δεν αναφερόμαστε στα περί σύλληψης του Χουλιαράκη. Αυτό ήταν ένα “επικοινωνιακό τρυκ” που έπαιξε και καλά στα ΜΜΕ. Αναφερόμαστε στην συμπεριφορά συγκεκριμένου αστυνομικού συνδικαλιστή κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της ΠΟΑΣΥ στο ΥΠΕΘΑ.
Οι αστυνομικοί πήγαν στο ΥΠΕΘΑ όπως έγραψε το Militaire.gr για να ζητήσουν βοήθεια ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία ο υπουργός τους Νίκος Τόσκας δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει.
Συμπεριφορές ανόητων τσαμπουκάδων και …απειλών δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Θα λέγαμε ότι είναι και γραφικές τέτοιες συμπεριφορές, αυτές τις ώρες.

Συνεπώς ο “αψύς” συνδικαλιστής καλό θα είναι να ηρεμήσει ειδικά όταν είναι εκείνος που ζητά βοήθεια την οποία δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να του δώσει…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης