Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Ο απαγωγέας τζιχαντιστής δουλεύει για τη CIA”!Ο Βρετανός ρεπόρτερ που τον αναγνώρισε μιλά

Ο Βρετανός ρεπόρτερ Άντονυ Λόϊντ αφηγείται στους Times την απίστευτη ιστορία του. Ο Λόϊντ είχε απαχθεί από τζιχαντιστές.Τώρα σε βίντεο αναγνώρισε έναν από τους απαγωγείς του.Είναι το βίντεο  του Χακίμ Αμπού Τζαμάλ, γνωστού και ως Αμπντέλ Χακίμ αλ-Γιασίν ή Χακίμ Άνζα που  γιορτάζει μια νίκη στη βόρεια Συρία πριν από δύο εβδομάδες.Την επιχείρηση έκανε μια ομάδα ανταρτών που ελέγχεται από τη CIA!

Η έκπληξή του δικαιολογημένη…

Αυτός ο άνδρας όπως διηγείται τον Μάϊο του 2014 τον είχε πυροβολήσει δυο φορές στον αριστερό αστράγαλο!Ήταν η τιμωρία του για την προσπάθειά του να δραπετεύσει!

“Με πυροβόλησε μετά από άγριο ξυλοδαρμό ενώπιον πλήθους θεατών! Τους έλεγε ότι είμαι κατάσκοπος της CIA! Αλλά φαίνεται ότι αυτός εργάζεται εκεί”,λέει ο Λόϊντ.

Το  βίντεο δημοσιεύτηκε τον περασμένο μήνα στο Facebook κι έδειχνε τον  Αμπού Τζαμάλ να κουνά Καλάσνικοφ του στον αέρα γιορτάζοντας μια  νίκη,που επιτεύχθηκε με τη βοήθεια των αεροπορικών δυνάμεων των ΗΠΑ,στη συνοριακή πόλη της al-Rai.

“Τον θυμάμαι καλά”,λέει ο Λόϊντ. Η αντάρτικη  ομάδα στην οποία συμμετέχει  υποστηρίχθηκε από τουρκικό πυροβολικό και από  αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ στην επιχείρηση κατά του ISIS στην Τζαραμπλούς.

Οι Times γράφουν ότι εδώ και τρεις μέρες η κεντρική διοίκηση των ΗΠΑ δεν έχει απαντήσει στα ερωτήματα που έχει θέσει για το θέμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται πως οι ΗΠΑ υποστηρίζει  “επαναστάτες” που έχουν την ευθύνη για την απαγωγή δυτικών δημοσιογράφων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης