Υποστηριξε το militaire
Breaking News Διεθνή Πολιτική
26/01/2017 | 19:04 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ο ανιστόρητος (;) πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου “μαζεύει” τις φιλοσκοπιανές δηλώσεις αλλά…

Ο ανιστόρητος (;) πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Ο νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκκού Κοινοβουλίου που αποκάλεσε τα Σκόπια “Μακεδονία”, προσπαθεί να συμμαζέψει τα όσα είπε,αλλά μάλλον τα κάνει χειρότερα.

«Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας με ιδέες που συνέβαλαν στην γέννηση της Ευρώπης», αναφέρει με γραμμένη στα ελληνικά ανάρτησή του στο twitter ο νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι.

Αφού είναι τόσο καλός στην ιστορία, γιατί είπε όσα είπε; Έπρεπε να τα πει για άλλους λόγους; Γιατί είναι πράγματι αδιανόητο να μη γνωρίζει την ιστορία του Μέγα Αλέξανδρου και του Φίλιππου. Ήταν και στρατιωτικός , μην το ξεχνάμε…

Στο ίδιο πνεύμα είναι η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του μετά τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν σχετικά με την προ έτους επίσκεψη του νεοεκλεγέντος προέδρου του ΕΚ στα Σκόπια. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του γραφείου του Αντόνιο Ταγιάνι αναφέρει: «Η πάγια θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι ότι το Σώμα αναγνωρίζει ως μόνη ονομασία της χώρας τη διεθνώς αναγνωρισμένη “Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας”».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης