Υποστηριξε το militaire

Ο “Ήχος της Σιωπής” σκεπάζει την αναξιοκρατία στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Militaire News

Το “The Sound of Silence”, ο “Ήχος της Σιωπής” δηλαδή, ήταν μια τεράστια επιτυχία των Simon and Garfunkel. Και κάτι μας λέει ότι εκεί στο υπουργικό επιτελείο του Πάνου Καμμένου αυτό το πανέμορφο τραγούδι εξακολουθεί να είναι…μεγάλο σουξέ!

Μόνο έτσι εξηγείται η εκκωφαντική σιωπή που “ακούγεται” σε μερικά θέματα που τις τελευταίες ημέρες έχουν αποκαλυφθεί αλλά αντίδραση καμία. Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει κάτι να γράφεται, να μην δίνεται καμία απάντηση και να το παίρνει …το κύμα! Ή να το σκεπάζει ο “Ήχος της Σιωπής”.

Γράψαμε για καταδικασμένους αμετάκλητα αξιωματικούς οι οποίοι όχι μόνο παρέμειναν στο στράτευμα, αλλά προήχθηκαν κανονικότατα και κάποιοι τοποθετήθηκαν ακόμη και σε θέσεις εξωτερικού!!! Απάντηση και κυρίως εξήγηση για το πως συνέβη αυτό καμία! Το πιο φοβερό; Για την υπόθεση είναι ενήμεροι στο υπουργικό επιτελείο πολύ πριν γράψει το Militaire.gr.

Γράψαμε για αξιωματικό που ενώ είχε υποπέσει σε σοβαρότατο παράπτωμα, μετατέθηκε …στο ΓΕΣ. Ήταν αυτή …η τιμωρία του;

Νομίζουμε ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου τέτοια περιστατικά που αναδεικνύουν αν μη τι άλλο ένα καθεστώς αναξιοκρατίας, θα είχαν ερευνηθεί και επιλυθεί άμεσα! Δεν ισχυριζόμαστε ότι δεν ερευνήθηκαν, γιατί όπως είπαμε τουλάχιστον για το ένα η ηγεσία -πολιτική και στρατιωτική- ήταν ενήμερη πριν δημοσιοποιηθεί το γεγονός. Και για να προλάβουμε όσους σπεύσουν να μας πουν γιατί δεν δημοσιοποιούμε εμείς οι δημοσιογράφοι πρόσωπα και ονόματα, να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν νόμοι περί προσωπικών ευαίσθητων δεδομένων που δεν μπορούν να παραβιαστούν. Και ορθώς υπάρχουν θα προσθέσουμε. Συνεπώς μόνο η δικαιοσύνη και η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ έχουν από δω και πέρα την δυνατότητα να καταρρίψουν τις υποψίες, ότι η αναξιοκρατία που τόσα χρόνια βασάνισε και διέλυσε τις ΕΔ δεν εξακολουθεί να ζει και να βασιλεύει.

Αναμένοντας τις απαντήσεις να απολαύσουμε για μια ακόμη φορά το “The Sound of silence” το οποίο κάποιοι μεταφράζουν με λάθος τρόπο.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης