Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
31/12/2015 | 13:34
Militaire News

“‘Οχι Αη Βασίλης στη Θράκη”! Μουσουλμάνος δήμαρχος αποδεικνύει ότι η βλακεία είναι ανίκητη

Όταν η βλακεία είναι ανίκητη… Που είναι δυστυχώς πάντα! Ο μουσουλμάνος δήμαρχος Μύκης στη Θράκη δεν θέλει να έχουν καμία επαφή με…τον Αη Βασίλη τα παιδιά των μουσουλμάνων!

Ο  δήμαρχος Τζεμήλ Κάπζα έστειλε ολόκληρο έγγραφο διαμαρτυρίας γιατί λέει ότι στα νηπιαγωγεία του δήμου του διοργανώθηκαν γιορτές εν όψει Χριστουγέννων με “εμφάνιση Αϊ Βασίλη”. Όπως αναφέρει στο έγγραφό του  “ο Δήμος Μύκης αποτελείται από πολίτες αμιγώς μουσουλμάνους στο θρήσκευμα και οι επίσημες θρησκευτικές μας γιορτές είναι τα δύο Μπαϊράμια και τα πέντε καντήλια”.

Μας διαβεβαιώνει ότι σέβεται τις γιορτές των χριστιανών -τον ευχαριστούμε πολύ για την καλοσύνη- αλλά λέει ότι “η θρησκεία μας απαγορεύει τη παρουσία και την επαφή μας με τον “Αϊ Βασίλη”!!!

Και συνεχίζει :

“…εκφράζουμε με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκεια και την αντίθεσή μας σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες διότι θίγουν την θρησκευτική μας ελευθερία”!!!

Σοβαρέψου και δες φωτογραφίες στο διαδίκτυο για να καταλάβεις τι ανοησίες γράφεις κύριε δήμαρχε…Εκτός αν τα πράγματα είναι χειρότερα και δεν πρόκειται απλά για ανοησίες!

 

MYKH

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης