Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική
18/10/2016 | 14:42 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ομπάμα στην Αθήνα στις 15 Νοεμβρίου; Όργιο φημών για επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου

Ομπάμα στην Αθήνα στις 15 Νοεμβρίου; Όργιο φημών για επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου

Οι φήμες οργιάζουν αλλά φαίνεται ότι είναι κάτι παραπάνω από φήμες. Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα,όπως λένε οι πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να επισκεφθεί την Αθήνα στις 15 Νοεμβρίου. Λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο, στο τελευταίο του ταξίδι ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από την Αθήνα ο Ομπάμα θα ταξιδέψει στο Βερολίνο! Δεν σημαίνει ότι θα λυθεί το θέμα τος χρέους φυσικά,αλλά η “διαδρομή” έχει τη σημασία της.

Επισήμως η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα δεν έχει ανακοινωθεί αλλά η πληροφορία κυκλοφορεί εδώ και μέρες. Γράφτηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου στη Real News και από το Παρόν. Τώρα η πληροφόρηση έχει προχωρήσει παραπέρα καθορίζοντας ως πιθανή ημερομηνία άφιξης του Ομπάμα στην Ελλάδα την 15η Νοεμβρίου.

Αν η επίσκεψη “κλείσει” θα είναι ένα ακόμη δείγμα τους ενδιαφέροντος που υπάρχει από τις ΗΠΑ για την Ελλάδα. Η οποία όπως έχει γράψει το Μilitaire.gr  προσπαθεί να εξασφαλίσει από την Ουάσινγκτον στρατιωτική βοήθεια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης