Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
03/11/2017 | 14:30
Militaire News

Οι Τούρκοι “κοιμούνται όρθιοι” στο Αιγαίο και “ξυπνάνε” μόνο για τσαμπουκά! Τι έγινε στην Καλόλιμνο

Οι Τούρκοι

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες οι Τούρκοι συλλαμβάνονται “κοιμόμενοι” στο Αιγαίο! Ίσως επειδή και στις δύο περιπτώσεις τα γεγονότα αφορούσαν σε σωτηρία ανθρώπινης ζωής να μην έδωσαν την πρέπουσα σημασία…

Το ναυάγιο του σκάφους με τους μετανάστες στην Καλόλιμνο, απασχολεί τις ελληνικές αρχές από τις τρεις τα ξημερώματα. Το σύστημα έρευνας και διάσωσης ενεργοποιήθηκε και ελικόπτερα μαζί με σκάφη του Λιμενικού ανέλαβαν την επιχείρηση.

Η πρώτη τουρκική παρουσία στην περιοχή εντοπίστηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί! Ένα ελικόπτερο της τουρκικής ακτογυλακής, εμφανίστηκε όχι για να κάνει έρευνα και διάσωση όπως αποδείχτηκε, αλλά για να κάνει υπερπτήσεις στα Ίμια!!!

Πριν μερικές μέρες οι Τούρκοι αγνόησαν το SOS σκάφος του Frontex που “έμπαζε” νερά! Ελληνικό Super Puma πέταξε στο τουρκικό FIR αφού ενημέρωσε τις τουρκικές αρχές. Έκανε δηλαδή ότι δεν κάνουν οι Τούρκοι που όπως φαίνεται “ξυπνούν” μόνο για να δημιουργήσουν ένταση και αναστάτωση ακόμη κι όταν πρόκειται για επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης