Υποστηριξε το militaire

Οι Τούρκοι από τη μια απειλούν κι από την άλλη “πουλάνε” με βίντεο “ελληνοτουρκική συνεργασία”!

Militaire News

Ο εκπρόσωπος του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν επανήλθε στις απειλές εναντίον της Ελλάδας: «Η μη έκδοση αυτών των ένστολων τρομοκρατών πραγματικά δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει αποδεκτό. Από την αρχή φάνηκε ότι θα ήταν μια πολιτική απόφαση, σε αυτό το σημείο έφτασε».Απείλησε με  ακύρωση της συμφωνίας επανεισδοχής λέγοντας ότι θα έρθει και αυτό στην ατζέντα : «Αυτή η συμφωνία ήταν μια συμφωνία που έγινε για τους πρόσφυγες. Ανεξάρτητα από αυτό δυστυχώς οι Ευρωπαίοι έμειναν και πάλι στην ίδια τάξη. Παραμένει όπως και το πρόβλημα του Σένγκεν. Η ασφάλεια της Τουρκίας είναι και ασφάλεια της Ευρώπης, αυτό πρέπει να το καταλάβουν», ανέφερε.

Την ίδια ώρα οι Τούρκοι δημοσιοποιούν βίντεο …ελληνοτουρκικής συνεργασίας. Όπως μας επισημαίνει ο Νίκος Τριάντης, “οι χολιγουντιανές παραγωγές των τουρκικών Ε.Δ. συνεχίζονται.

Το κρατικό τουρκικό τηλεοπτικό καναλι TRT έφτιαξε ένα video με την Ελληνική πυραυλάκατο κλάσης Roussen Υποπλοίαρχος Κρυσταλλίδης και τη τουρκική κορβέτα κλάσης Burak TCG Bafra.

Τα δύο σκάφη μετείχαν πρόσφατα σε κοινή αποστολή της δύναμης UNIFIL των Ηνωμένων Εθνών στο Λίβανο.

Στο video φαίνονται τα πληρώματα των δύο πλοίων ανταλλάσουν αλληλογραφία και δώρα”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης