Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
18/05/2017 | 10:20
Militaire News

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί ο Τόσκας που δεν “βλέπει” και η πειθαρχία

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί ο Τόσκας που δεν

Το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας έχει χρόνια τώρα το δικαίωμα να διεκδικεί τα δίκαιά του. Πολλά χρόνια πριν οι στρατιωτικοί διαπιστώσουν ότι πρέπει να βρουν ένα τρόπο έκφρασης -ούτε καν διεκδίκησης- για τα εργασιακά τους θέματα.

Όμως κανένας στα Σώματα Ασφαλείας δεν νομίζουμε ότι μπορεί να είναι σύμφωνος με τον τρόπο με τον οποίο ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρ. Γερακαράκος διεκδικεί ότι διεκδικεί…

Κανένας, ούτε ο κ.Γερακαράκος πρέπει να ξεχνούν ότι φορούν στολή. Άρα οφείλουν να συμεπριφέρονται ανάλογα…

Τα επισημαίνουμε ,γιατί πολύ φοβόμαστε ότι τέτοιες…μόδες επιχειρούν κάποιοι να φέρουν και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι λοιπόν καιρός να μπει ένα “φρένο”.

Αλλά από ποιον; Από τον λεγόμενο “κόκκινο στρατηγό” Νίκο Τόσκα που όταν ήταν στο ΥΠΕΘΑ δεν ήθελε να ΄χει σχέσεις με τους εκπροσώπους των στρατιωτικών και τώρα βλέπει αστυνομικούς σε ρόλο καταληψιών και κάνει πως δεν βλέπει; Κι όχι μόνο κάνει ότι δεν βλέπει…Μάλλον “κανακεύει” τέτοιες συμπεριφορές και άρα τις ενισχύει.

Να αναφερθούμε σ΄ όσους έκαναν μέγα ζήτημα αν θα ΄πρεπε το 2012 και 2013 οι στρατιωτικοί να συμμετάσχουν στις τότε κινητοποιήσεις και σπαταλούσαν ώρες για να αποφασίσουν; Και τώρα; Τώρα “δεν λες κουβέντα κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα” που λέει και το τραγούδι;

Η πειθαρχία σε ΕΔ και Σώματα Ασφαλείας τώρα δεν κινδυνεύει;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης