Υποστηριξε το militaire
Άμυνα Άποψη
20/03/2016 | 09:11 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Οι …πουράτοι κειμενογράφοι ιστοσελίδας και το αναπόφευκτο κράξιμο που έρχεται

Οι ...πουράτοι κειμενογράφοι ιστοσελίδας και το αναπόφευκτο κράξιμο που έρχεται

Ιστοσελίδα που κατά δήλωσή της ήταν αμυντικού περιεχομένου επιχειρεί το τελευταίο διάστημα να παραστήσει και την “ειδησεογραφική πύλη ενημέρωσης”. Η μετάλλαξή της ,η μετονομασία της και η πάντα ασαφής ιδιοκτησιακή της κατάσταση θα έπρεπε εδώ και πάρα πολύ καιρό να έχει απασχολήσει το ΓΕΕΘΑ. Από το 2012. Το οποίο τότε είχε βέβαια άλλες αγωνίες. Πως -για παράδειγμα- θα “στριμώξει” δημοσιογράφους που ασκούσαν κριτική σε “δικαστικές περιπέτειες”.

Η ιστοσελίδα είναι πασίγνωστη στην δημοσιογραφική πιάτσα για δύο χαρακτηριστικά της:

•την αναξιοπιστία της σ΄ ότι έχει να κάνει με τα λίγα δικά της κείμενα και

•το απίστευτο “κλέψιμο” που κάνει από παντού  θεωρώντας ότι οι επαγγελματίες τους χώρου είναι περίπου υποχρεωμένοι να δουλεύουν για …χατήρι της.

Μας είναι παντελώς αδιάφορο αν έχει πολλά ή λίγα “κλικ” ,έχει ανύπαρκτη δημοσιογραφική βαρύτητα και δεν σκοπεύουμε να της προσθέσουμε ούτε …ένα γραμμάριο παριστάνοντας ότι δεν καταλαβαίνουμε το κλέψιμο και την απατεωνιά.Ας συνεχίσει να γράφει για …εξωγήϊνους,προφητείες και την Χρυσή Αυγή…Θέματα που τα κατέχει πάρα πολύ καλά. Είναι γεγονός ότι ως σεναριογράφοι θα διέπρεπαν. Δεν καταννοούμε την επιμονή τους στην δημοσιογραφία…

Θα συμβουλεύαμε τους “ριφιφίδες” κειμενογράφους να αλλάξουν τακτική ,γιατί από την ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ που θα ειδοποιηθούμε για απροκάλυπτη κλοπή κειμένων από το Militaire.gr θα πέφτει ονομαστικό κράξιμο συνοδευόμενο και με φωτογραφία. Αυτές με τα …πούρα που μάλλον καπνίζουν υποχρεωτικά στο μαγαζί επειδή το  αφεντικό (;) ασχολείται εσχάτως  και με τα καμάρια της Κούβας. Ας πει βέβαια στους υπαλλήλους του ότι τα πούρα είναι για να καπνίζονται κι όχι για να βγάζουν φωτογραφίες.

Αυτά προς το παρόν …

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης