Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική
27/09/2016 | 08:39 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Οι πολίτες έχουν πολλά προβλήματα για να …αγωνιούν για τα εκατομμύρια της τηλεόρασης

Οι πολίτες έχουν πολλά προβλήματα για να ...αγωνιούν για τα εκατομμύρια της τηλεόρασης

“Νέο έργο” σηκώνεται με τις τηλεοπτικές άδειες! Μετά από την υπόθεση Καλογρίτσα που χθες ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση του υιού του επιχειρηματία λόγω αδυναμίας καταβολής των χρημάτων,θα έχουμε το σήριαλ Σαββίδη! Από τα τηλεοπτικά “χαρακώματα” των πρωϊνάδικων άρχισαν ήδη να πέφτουν οι πρώτες … “μπαταργιές”.

Όπως και το πρώτο “σήριαλ” έτσι κι αυτό θα έχει πολύ δόση από ΥΕΘΑ αφού το όνομα του Πάνου Καμμένου όπως και με τον Καλογρίτσα έτσι και με τον Σαββίδη θα ακουστεί πολύ.Για τον μεν Καλογρίτσα ο Καμμένος δικαιώθηκε,για τον δε Σαββίδη θα γίνει πολύ κουβέντα.

Δεν αμφισβητούμε τη σημασία του θέματος “τηλεοπτικές άδειες”.Αμφισβητούμε όμως ότι αυτό είναι το κυρίαρχο θέμα που απασχολεί τους Έλληνες πολίτες.Συνεπώς θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι προέχουν άλλα που επείγουν για τις ελληνικές οικογένειες αυτή τη περίοδο.Πρώτα απ΄ όλα πως θα επιβιώσουν οικονομικά μ΄ όλα αυτά που έχουν να πληρώσουν σε φόρους.Μετά πως θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών τους.Αν δεν λύσουν όλα αυτά δεν μπορούν να ΄χουν…αγωνία για το πόσα εκατομμύρια έχασε ο Καλογρίτσας ή πόσα εκατομμύρια έχει να δώσει ο Σαββίδης…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης