Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Οι “θεσμοί” ζητούν …αφορολόγητο στα 5000 ευρώ!!! Μετά θα ζητήσουν κι εκτελέσεις;

Οι

Το μόνο που απομένει να ζητήσουν οι “θεσμοί”, η τρόϊκα ή όπως αλλιώς “βαφτίζονται” οι λογιστές που παριστάνουν τους σοφούς είναι …εκτελέσεις! Δεν έχει απομείνει κάτι άλλο.

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν δεν μπορεί να συμπεράνει κάποιος κάτι άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ:

Ζήτημα κατάργησης του ισχύοντος συστήματος για το έμμεσο αφορολόγητο όριο των 9.545 ευρώ για μισθωτούς και συνταξιούχους και αντικατάστασή του από σταθερό αφορολόγητο αλλά σε χαμηλότερο ύψος, έθεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των θεσμών στο οικονομικό επιτελείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πιστωτές θεωρούν ότι το σημερινό ύψος είναι ιδιαίτερα υψηλό, λόγω και των μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις εξαιτίας της κρίσης.

Το σημερινό έμμεσο αφορολόγητο των 9.545 ευρώ προκύπτει από έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ και φθίνει όσο αυξάνεται το εισόδημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι θεσμοί ζητούν να υπάρξει μια παραλλαγή του παλαιότερου συστήματος με το σταθερό αφορολόγητο (παλαιότερα ήταν στις 12.000 ευρώ, στη συνέχεια υπήρξαν δύο μειώσεις που το προσδιόρισαν στις 5.000 ευρώ και στο τέλος αντικαταστάθηκε από τη σημερινή έκπτωση φόρου).

                                                                                   

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης