Υποστηριξε το militaire
01/09/2016 | 10:58

Οι δύο κόσμοι της δημοσιογραφίας σ΄ένα βίντεο! Χρήσιμο για όσους ζουν στον εικονικό

Militaire News

Τις τελευταίες ημέρες εκατοντάδες συνάδελφοι δημοσιογράφοι ζουν με την αγωνία της ανεργίας.Είναι οι δημοσιογράφοι του “πεζοδρομίου” και των 800 ευρώ. Όταν τα παίρνουν…Είναι οι πραγματικοί δημοσιογράφοι και οι λεγόμενοι “εργάτες της ενημέρωσης”. Αυτοί που έχουν την πληροφορία και κοπιάζουν για να την αποκτήσουν.Σε πολλές περιπτώσεις οη δουλειά τους και ο κόπος τους δεν φαίνεται πουθενά…Την πληροφορία την παίρνει κάποιος “αστέρας” για να την μεταδώσει.

Οι δημοσιογράφοι ζουν στον κανονικό κόσμο…Μαζί με τους άλλους πολίτες…Οι “αστέρες” και οι “ιμάμηδες” νομίζουν ότι ζουν αλλού…Πιθανόν τώρα τελευταία να έχουν αρχίσει να υποψιάζονται ότι ζούσαν μια πολύχρονη ψευδαίσθηση.

Το απόσπασμα από την εκπληκτική ταινία “The Paper” που έχει να κάνει με τα ΜΜΕ είναι πάρα πολύ χρήσιμο για όποιον ασχολείται ή σκοπεύει να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία.

Ο αρχισυντάκτης Ρόμπερτ Ντυβάλ εξηγεί στην υφισταμένη του Γκλεν Γκλόουζ ότι οι δημοσιογράφοι ζουν στις παρυφές της εξουσίας,στις παρυφές του κόσμου των ισχυρών τους οποίους παρακολουθούν λόγω δουλειάς…Ζουν κοντά τους.Αλλά ΠΟΤΕ δεν πρέπει να πιστέψουν ότι ζουν στον κόσμο τους.Γιατί δεν ανήκουν εκεί…Ας το ΄χουν στο μυαλό τους όσοι δηλώνουν δημοσιογράφοι αλλά εμφανίζονται ως εκπρόσωποι… άλλων κόσμων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης