Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
07/10/2017 | 15:15
Militaire News

Οι Έλληνες του NBA ξεκίνησαν καλά

Οι Έλληνες του NBA ξεκίνησαν καλά

Η εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν αποδείχθηκε αρκετή στους Μιλγουόκι Μπακς, για να αποφύγουν την φιλική ήττα με 114-101 από τους Σικάγο  Μπουλς. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του  Ελληνα σούπερ σταρ με τα «ελάφια» στην preseason του NBA. Σημείωσε 24 πόντους, μάζεψε  4 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και έκανε  1 λάθος. Κορυφαίος σκόρερ για τους «ταύρους»  ήταν ο Χόλιντεϊ με 21 πόντους.

  «Ήθελα να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση έχοντας ρυθμό. Η σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει, έχουμε ακόμη έναν αγώνα. Οι συμπαίκτες μου πρέπει να με συνηθίσουν ξανά να παίζω μαζί τους. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα. Μέρα με τη μέρα θα γίνομαι καλύτερος, θα κάνω επιπλέον προπόνηση.  Ακολουθεί ένας αγώνα με το Ντιτρόιτ και ελπίζω ότι θα είναι καλύτερα. Πριν το παιχνίδι, τους έβλεπα όλους να προετοιμάζονται, τον κόσμο να ζητωκραυγάζει μου έδωσε ένα συναίσθημα για να μπορείς να παίξεις και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, έκαναν εμένα και την οικογένειά μου να νιώσουμε άνετα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που πέρασα», είπε ο Ελληνας σούπερ σταρ.  

Καλός και ο Παπαγιάννης

 Από τα φιλικά  παιχνίδια, ξεχωρίζει η νίκη των Σπερς επί των Κινγκς με 113-93. Η καλή παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη δεν μπόρεσε να αλλάξει τα δεδομένα για την ομάδα του Σακραμέντο.

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ αγωνίστηκε για 29 λεπτά και μέτρησε 10 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Πρώτος σκόρερ ήταν ο έτερος σέντερ της ομάδας ο Κόλεϊ Στέιν με 14 πόντους και 9 ριμπάουντ. Ο Κώστας Κουφός δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του. Για τους νικητές της βραδιάς ξεχώρισε ο Ντάνι Γκριν με 20 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης