Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ξοδεύτηκαν πάλι! Οι Γερμανοί στέλνουν 179 αστυνομικούς για ενίσχυση της Frontex στην Ελλάδα

Ξοδεύτηκαν πάλι! Οι Γερμανοί στέλνουν 179 αστυνομικούς για ενίσχυση της Frontex στην Ελλάδα

Ξοδεύτηκαν πάλι οι Γερμανοί. Αυτοί οι ίδιοι που δεν μπορούν πλέον να κοιμηθούν τα βράδυα από την αγωνία που έχουν να φυλάσσονται σωστά τα “εξωτερικά σύνορα της ΕΕ”, από τους “τεμπέληδες Έλληνες” θα συμβάλουν ως ηγέτιδα δύναμη της Ευρώπης με εκατόν εβδομηνταεννιά (179) αστυνομικούς ! Τόσους έχουν ,τόσους στέλνουν κι όχι αμέσως!

Οι …ενισχύσεις από τη Γερμανία θα έρθουν  από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο !

Ελπίζουμε ότι δεν θα δουλεύουν κι αυτοί ωράριο ,οπως επεσήμανε ο Τσίπρας στην Μέρκελ για τους υπαλλήλους -περί αυτού πρόκειται- της Frontex που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα!

Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας “Die Zeit”, από τον Μάρτιο θα μπορούσαν να διατεθούν και δύο σκάφη της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με την Deutsche Welle, ο μηχανισμός των λεγόμενων Ομάδων Ταχείας Συνοριακής Επέμβασης (RABIT), ο οποίος ενεργοποιείται μέσω της Frontex κατόπιν αιτήματος της χώρας που χρειάζεται βοήθεια στα σύνορά της, θα τεθεί σε λειτουργία τον Ιανουάριο. Η Επιχείρηση Rabit πρόκειται να ενισχύσει την Επιχείρηση Ποσειδώνας της Frontex, η οποία θα ξεκινήσει στις 28 Δεκεμβρίου έχοντας στόχο αυστηρότερους ελέγχους ασφαλείας. Ήδη 375 υπάλληλοι έχουν τεθεί στη διάθεση της επιχείρησης, ανάμεσά τους ειδικοί στα δακτυλικά αποτυπώματα και τα πλαστά έγγραφα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης