Υποστηριξε το militaire
Militaire News

ΝΤΑΒΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΣΟΙΜΠΛΕ: Ο “ηλίθιος” ,ο “εμμονικός” και οι εκλογές που έρχονται

ΝΤΑΒΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΣΟΙΜΠΛΕ: Ο

Ο κ.Σόϊμπλε είπε ενώπιον του Έλληνα πρωθυπουργού: «Είναι η εφαρμογή ηλίθιε»! Παραφράζοντας και κλέβοντας την φράση του Μπιλ Κλίντον που είχε πει “είναι η οικονομία ηλίθιε” ο κ.Σόϊμπλε θέλησε να προσβάλει δημόσια τον Έλληνα πρωθυπουργό και στο πρόσωπό του όλους εμάς που κατά τη γνώμη του δεν εφαρμόζουμε σωστά όσα παράλογα,απάνθρωπα και αναποτελεσματικά γεννά ο εμμονικός εγκέφαλός του!

Θα μπορούσε να του απαντήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός ότι “είναι η εφαρμογή βλάκα” που όμως δεν γίνεται να εφαρμοστούν.

Η ελληνική κυβέρνηση πάντων επηρεασμένη ίσως και από την κότα που αμόλησε στον περίβολο του Μαξίμου ακτιβίστρια κάνουν τ΄ αβγά τους!

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν στο Νταβός σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι όσον αφορά την συγκεκριμένη φράση του Σόιμπλε δεν θεωρούν ότι υπήρξε ύβρις ή πρόκληση αλλά μια παράφραση του συνθήματος της προεκλογικής καμπάνιας του Μπιλ Κλίντον το 1992 «Είναι η οικονομία ηλίθιε!».Και επισημαίνουν την απάντηση Τσίπρα στον Σόϊμπλε :«Ούτε εγώ είμαι οπαδός της άποψης ότι πρέπει να ανάψει κάποιος κερί σε δωμάτιο με δυναμίτες, ούτε όμως είμαι οπαδός της άποψης ότι πρέπει να βρίσκεται διαρκώς στο σκοτάδι. Καλύτερα να βρει τρόπο να απομακρύνει από το δωμάτιο τους δυναμίτες».

Ζούμε μάλλον μέρες 2014. Με έναν διαφορετικό πρωταγωνιστή. Τότε ήταν ο Σαμαράς που δεν του έκλειναν την αξιολόγηση και η συνέχεια είναι γνωστή. Τώρα εξελίσσεται το ίδιο σενάριο με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα. Ο χερ Σόϊμπλε φαίνεται ότι έχει αναλάβει να αλλάζει κυβερνήσεις στην χώρα την οποία θεωρεί προτεκτοράτο του. Αυτή είναι η ουσία…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης