Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
05/10/2017 | 07:55 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Η Πάρνηθα ως…δυσμενή μετάθεση κι άλλα ευτράπελα από τη συζήτηση του ν/σ του ΥΠΕΘΑ

Η Πάρνηθα ως...δυσμενή μετάθεση κι άλλα ευτράπελα από τη συζήτηση του ν/σ του ΥΠΕΘΑ

Η συζήτηση του νομοσχεδίου του ΥΠΕΘΑ στη Διαρκή Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών ΤΗΣ Βουλής μόλις είχε τελειώσει και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος κατευθυνόταν στην έξοδο. Κάποιοι με στολή τον πλησίασαν για να παραπονεθούν περί ΠΟΕΣ και “φωτογραφικής της νομιμοποίησης”, όπως υποστηρίζουν.

Ένας απ΄αυτούς έδειξε στον Καμμένο τη μετάθεσή του και του είπε πως του ήρθε την Παρασκευή κι έπρεπε να υλοποιηθεί τη Δευτέρα…Ο Καμμένος όπως κι όλοι οι παριστάμενοι θα ανέμεναν ότι θα άκουγαν κάποια απομακρυσμένη, δύσκολη μονάδα που προκάλεσε το “παράπονο” του “διαμαρτυρόμενου”. “Με έστειλαν στην Πάρνηθα” είπε και όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν από πότε η Πάρνηθα θεωρείται δυσμενής μετάθεση.
Πόσο μάλλον όταν μετατίθεσαι από άλλη μονάδα της Αττικής…

Ήταν ένα από τα πολλά ευτράπελα της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή, απ΄ όπου έλειψε η νηφαλιότητα και η σοβαρότητα.

Η εμφάνιση του τομεάρχη Άμυνας και Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη επίσης ατυχέστατη. Κάκιστα πληροφορημένος, εξαιρετικά εριστικός, με επιχειρήματα που δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα απέδειξε αυτό που έχουμε γράψει κατά καιρούς: η ΝΔ έχει χάσει την “επαφή” με το χώρο των ΕΔ, παρασύρεται από πολύ κακούς συμβουλους και όσο δεν το καταλαβαίνει τόσο θα μένει πίσω.

Για την ουσία των προβλημάτων των στρατιωτικών, ελάχιστα ακούστηκαν χθες.
Η υπόθεση της δημόσιας έκφρασής τους στη συνείδησή τους έχει λυθεί, ότι κι αν προκύψει με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο. Συνεπώς άλλα περιμένουν να ακούσουν και κυρίως άλλα περιμένουν να γίνουν.

Ελπίζουμε τα κόμματα να το καταλάβουν…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης