Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Να σε κατηγορεί ο Τσαβούσογλου για ρατσισμό; Αξία…ανεκτίμητη

Να σε κατηγορεί ο Τσαβούσογλου για ρατσισμό; Αξία...ανεκτίμητη

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η έλλειψη ψυχραιμίας από τη πλευρά της Τουρκίας δεν κρύβεται. Δεν πρέπει να “πανηγυρίζουμε” γι΄ αυτό ,ούτε πολύ περισσότερο να εφησυχάζουμε. Ο εκνευρισμός οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις τις οποίες κανένας δεν επιθυμεί.

Ο κύριος εκφραστής του τουρκικού εκνευρισμού είναι ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου. Οι ανοησίες που εκστομίζει μπορεί να ΄χουν στόχο τους ψηφορόρους της χώρας του,αλλά θα πρέπει σύντομα να καταλάβει ότι απέχει ελάχιστα από το να χαρακτηριστεί γραφικός…

Ο Τσαβούσογλου έχει επικεντρώσει τα πυρά του στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο. Ο οποίος πάντα είχε επιλέξει τη σκληρή γλώσσα στα ελληνοτουρκικά. Είχε σχέσεις με τους Κούρδους και εμπλοκή στην προσπάθεια να διασωθεί ο Οτσαλάν από τη σύλληψη. Ως ΥΕΘΑ έχει ενοχλήσει εξίσου με δηλώσεις του ,αλλά και με τις πτήσεις στα Ίμια,όπου γίνεται το αυτονόητο μνημόσυνο για τους τρεις νεκρούς αξιωματικούς του ΠΝ.

Ο Τσαβούσογλου μεταξύ άλλων κατηγορεί τον Καμμένο ως ρατσιστή. Το “κοίτα ποιος μιλάει” αυθόρμητα σου ΄ρχεται στο νου…

Ο Καμμένος είναι δεξιός πολιτικός δεν το κρύβει. Η συνεργασία του με τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ ξάφνιασε πολλούς. Η τοποθέτησή του στο ΥΠΕΘΑ σόκαρε αρκετούς στο ΣΥΡΙΖΑ.Αλλά πιο πολύ σόκαρε τους Τούρκους.

Ο Τσαβούσογλου θα πρέπει να βρει κάποια άλλη “κατηγορία” για τον Καμμένο,γιατί αυτή του ρατσιστή δεν στηρίζεται από τη πραγματικότητα.

Ο Καμμένος είναι πολιτικός προϊσταμένος Ενόπλων Δυνάμεων που παρέδωσαν και παραδίδουν κάθε μέρα μαθήματα ανθρωπισμού ασύλληπτου. Το προσωπικό των ΕΔ -και των Σωμάτων Ασφαλείας- έχει δώσει τα πάντα στην προσπάθεια αντιμετώπισης του τεράστιου προσφυγικού κύματος που κατέκλυσε τη χώρα. Κι αυτό το κύμα η Τουρκία του κ.Τσαβούσογλου το “φούσκωσε” όσο μπορούσε. Ο Καμμένος θα μπορούσε να μην εμπλέξει τις ΕΔ στο βαθμό που έχουν εμπλακεί. Ο στρατιωτικός μηχανισμός της χώρας θα μπορούσε να ΄χει πιο “διακριτική” συμμετοχή σ΄ όλη αυτή την επιχείρηση αν ο Καμμένος ήταν “ρατσιστής”.

Εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν πνίγουμε ανθρώπους. Στα δικά μας παράλια δεν έχουν στηθεί ολόκληρες αγορές με μαγαζιά που πουλάνε ελαττωματικά σωσίβια σε απελπισμένους πρόσφυγες. Στα δικά μας παράλια υπάρχει κόσμος που σπεύδει να περιθάλψει όσους κάποιοι στη χώρα του κ.Τσαβούσογλου σπρώχνουν στα νερά του Αιγαίου.

Ας αφήσει λοιπόν τα περί ρατσισμού ο περιφερόμενος στην Ευρώπη “κονφερανσιέ” του Ερντογάν. Να σε κατηγορεί για …ρατσισμό ένας Τσαβούσογλου είναι …αξία ανεκτίμητη…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης