Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
16/11/2017 | 06:21 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Ναύαρχος σε “στεριανές φουρτούνες”! “Στοχοποίηση” του Γεν.Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ Κ.Κυριακίδη

Ναύαρχος σε

Ένας Ναύαρχος πρέπει να ξέρει να αντιμετωπίζει τις φουρτούνες. Στη θάλασσα ξέρει να το κάνει. Με τις “στεριανές φουρτούνες” τι γίνεται; Ο Ναύαρχος Κυριάκος Κυριακίδης είναι πασίγνωστος στο στρατιωτικό ρεπορτάζ από την καριέρα του στο Πολεμικό Ναυτικό. Θα μας ήταν πολύ εύκολο να “σφυρίξουμε αδιάφορα” και να κάνουμε πως δεν διαβάζουμε ή δεν ακούμε τι γράφουν και τι λένε γι΄ αυτόν. Φτιάξαμε το Militaire.gr για να μην αναγκαζόμαστε να “σφυράμε αδιάφορα”.

Παρακολουθώντας την εξέλιξη του θέματος με τα πυρομαχικά που θέλαμε να πουλήσουμε στη Σαουδική Αραβία είμαστε επιφυλακτικοί και ο βασικός λόγος είναι το θέμα το ΄χει χειριστεί ο Ναύαρχος Κυριακίδης. Τουλάχιστον αυτός που γνωρίζουμε σχεδόν 20 χρόνια. Συνεπώς όσοι τις τελευταίες ημέρες προσπαθούν να τον “στοχοποιήσουν” θα πρεπει πρώτα απ΄ όλα να μάθουν ποιος είναι. Η πορεία του στο ΠΝ αψεγάδιαστη και είναι μάλλον απίθανο να αποφάσισε …στα γεράματα να την κηλιδώσει. Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι απ΄ αυτούς που ΄χουν σπεύσει πρώτοι στον…λιθοβολισμό τον γνωρίζουν τον Ναύαρχο! Κι όμως παριστάνουν ότι δεν ξέρουν…

Συνεπώς ας μην είμαστε βιαστικοί και επιπόλαιοι σ΄ ένα θέμα που μπορεί να εξυπηρετεί αφάνταστα την κομματική διαμάχη,αλλά ήδη έχει προκαλέσει τριγμούς στις Ένοπλες Δυνάμεις. Απ΄ ότι μαθαίνουμε στην ΓΔΑΕΕ άπαντες έχουν κατεβάσει τα μολύβια με τον φόβο του εισαγγελέα να ΄χει επανέλθει.

Μέχρι λοιπόν να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο θα ΄ταν καλό όλοι να είμαστε ψύχραιμοι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης