Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
21/01/2018 | 08:59
Militaire News

Νέο κόμμα με επικεφαλής Φράγκο για το Σκοπιανό; Τι απαντά ο ίδιος στα σενάρια

Νέο κόμμα με επικεφαλής Φράγκο για το Σκοπιανό; Τι απαντά ο ίδιος στα σενάρια

Με αφορμή το σημερινό συλλαλητήριο και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζει σ΄ αυτό ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, έχουν αναζωπυρωθεί τα σενάρια για τη δημιουργία νέου κόμματος, με “ιδεολογική πλατφόρμα” που θα επικεντρώνεται στα “εθνικά θέματα και ειδικά στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων”! Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία επικεφαλής θα ΄ναι ο Στρατηγός Φράγκος και όσοι διακινούν αυτή τη θεωρία, υποστηρίζουν ότι η δημιουργία ενός τέτοιου κόμματος θα “βόλευε” την κυβέρνηση. Κι αυτό γιατί το φημολογούμενο κόμμα θα “έκοβε” εκλογικό ποσοστό από τη ΝΔ, που στο θέμα του Σκοπιανού δεν μπορεί να ικανοποιήσει όπως φαίνεται τις δικές της “συνιστώσες”.

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ απαντά στο ερώτημα περί νέου κόμματος με δηλώσεις του στην εφημερίδα Real News:

“Εγώ για 6 χρόνια υφίσταμαι αυτή την πολεμική ο Φράγκος κάνει κόμμα. Αυτοί οι οποίοι τρέμουν να μην ανησυχούν. Εάν είναι θα το ανακοινώσω πρώτος εγώ. Υπάρχει πολιτικό έλλειμμα στη χώρα μας. Δεν υπάρχει εθνική στρατηγική δεν υπάρχει συμβούλιο εθνικής ασφαλείας Γιατί αν υπήρχαν αυτά δεν θα τα συζητούσαμε τώρα Και δεν θα χρειάζονταν και συλλαλητήρια”.

Με αφορμή το σημερινό συλλαλητήριο, στο οποίο ο Στρατηγός Φράγκος είναι κεντρικός ομιλητής, δηλώνει:

“Εάν δεν διασφαλίσουμε από τους Σκοπιανούς τον σεβασμό της εθνικής μας αξιοπρέπειας των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων τον σεβασμό στις πολιτισμικές μας παραδόσεις και την ιστορία και τον σεβασμό των Ελλήνων τότε να είναι βέβαιοι αυτοί που θα αποτολμήσουν να πάνε να υπογράψουν αυτού του είδους τη συμφωνία ότι θα μας βρουν μπροστά τους. Οχι μόνο εμάς που θα είμαστε στο σημερινό συλλαλητήριο αλλά όλους τους Ελληνες εντός και εκτός Ελλάδας”.

Τι ζητά ο Φ.Φράγκος πριν υπογραφεί οποιαδήποτε συμφωνία:

“Πριν υπογραφεί η συμφωνία να έχουν αλλάξει Σύνταγμα. Να έχουν προβεί στην αφαίρεση όλων αυτών των τερατουργημάτων τα οποία έχουν σηκώσει εκεί. Αυτά τα περίεργα αγάλματα. Να έχουν αλλάξει από τα σχολικά τους βιβλία που δεν είναι εύκολο βέβαια ό,τι έχουν περί αλυτρωτισμού τους χάρτες για τη μεγάλη Μακεδονία του Αιγαίου τα γνωστά που αιτιώνται. Τα ιστορικά τους βιβλία όπου μιλάνε ότι είναι απευθείας απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου των Μακεδόνων να αποδεχθούν ότι είναι Σλάβοι”.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης