Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Νέο Ασφαλιστικό: “Μένω ή φεύγω” το ερώτημα για στρατιωτικούς και η απάντηση

Νέο Ασφαλιστικό:

Ο πρόεδρος των αποφοίτων της ΣΣΑΣ Γιάννης Αντωνιάδης μ΄ ένα κείμενό του στη προσωπική του σελίδα απαντά σ΄ όσους στρατιωτικούς έχουν αρχίσει να σκέφτονται την αποχώρηση πριν από την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού . Υπάρχει δίλημμα “φεύγω ή μένω”; Ο Γ. Αντωνιάδης απαντά:

Διλήμματα, που ουσιαστικά είναι άνευ λόγου, καθόσον , ακόμα και εαν αυριο το πρωί υποβάλλουν οι συνάδελφοι αίτηση αποστρατείας, θεωρείται δεδομένο πως θα τους προλάβει ο νέος νόμος (εκτός και εαν δεν ψηφιστεί ποτέ).

Φυσικά και θα συμφωνησω πως, οι παραμένοντες, ειναι οι πλεον ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ, σε σχεση με εμας που φυγαμε νωρίτερα, αλλα και εμείς κάπως έτσι δεν αισθανθήκαμε όταν φυγαμε απο το 2010 και μετα και μας “έπιασαν” ολοι οι μνημονιακοί νομοι και ειδαμε τα παντα να καταρρέουν διπλα μας (τη στιγμη που εαν παραμέναμε θα είχαμε τουλάχιστον διπλάσιες αποδοχές απο αυτες που αποκομίσαμε).

Αλλα όπως κατα καιρους γραφουμε και αρθρογραφούμε , ειναι καθαρά ΑΤΟΜΙΚΗ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιλογή μας (μιλώντας πάντα για τα αιτηματα αποστρατείας) και δεν έχει να κανει ουτε με θέματα κοινωνικου αυτοματισμου, ούτε με συγκριτικές διαφορές με προηγούμενους και επόμενους….

Όσο για τη Δημόσια Διοίκηση; Θα εξακολουθήσω να υπεραμυνομαι της εισηγήσεώς μου στις 3 θεσμικές ενωσεις των Αξκων Αποστρατων, για να προσβάλλουμε ομαδικά στο ΣτΕ, τοσο την μη συμμόρφωση με την απόφαση του(δικαίωσή μας) , δικεκδικώντας παραλληλα (με την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού της 40ετίας ή του 60ου έτους) την επαναφορά στις Ε.Δ. των στελεχών, που αποστράτευσε η Υπηρεσία με δική της πρωτοβουλία (τουλάχιστον)…..Εκει να δειτε διαφορές που θα έχετε να πληρώσετε, όπως εξηγησα & στον κ.Χουλιαράκη , κατά την κατάθεση του ψηφισματος μας τον Νοέμβριο….

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης